Un derbi molt exigent
Un derbi molt exigent

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, augura un gran espectacle davant el Valencia Mestalla

Un derbi sempre és especial. Més encara quan hi ha tant en joc. L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va augurar un tremend espectacle en el partit d’aquest diumenge contra el València Mestalla (12.00 hores): “Esperem un partit molt igualat, són partits molt equilibrats sempre aquests derbis. És un partit de dos equips joves amb bons jugadors. Tots dos tenim una idea de joc semblant i jugadors de qualitat, per la qual cosa sempre són partits incerts”.

Per a Miguel Álvarez, el Mestalla hauria de portar més punts dels collits fins hui: “Ells han canviat de la primera volta, són un equip amb talent i els està penalitzant els errors. Aquesta és una competició molt ràpida i els errors estan passant factura. Però això no quita que siguen un bon equip i que tinguen qualitat”.

De cara al futur, el preparador de Jaén té clar quin és el camí a seguir: “Estem contents, ens està faltant continuïtat i esperem poder tindre-la ara. Tenim moltes baixes, però continuem pensant a afrontar el partit com hem fet sempre. Aquesta categoria és exigent, per la qual cosa hem de jugar cada partit al màxim i ser madurs per a poder portar el partit a la nostra idea. Aquesta és una lliga diferent, una lliga curta, en la qual estem en la recta final”.

Per a veure la roda de premsa completa de Miguel Álvarez tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.