Un aniversari molt especial
Un aniversari molt especial

HOYOYO

El Cadet Roda celebra una jornada memorable al costat dels xiquets de l’associació Creixem

El Cadet Roda es va desplaçar a Vinaròs per gaudir d’una jornada diferent, distesa i plena d’emocions. El conjunt del futbol base groc es va reunir de nou amb Creixem, una associació d’atenció primerenca i desenvolupament infantil per a xiquets i xiquetes amb algun trastorn en el seu desenvolupament o amb risc de patir-lo que dóna cobertura al nord de la província de Castelló.

La trobada, emmarcada dins de la Iniciativa Endavant Igualtat, va estar carregada de moments memorables. No en va, Creixem va aprofitar la visita del Villarreal CF per celebrar el primer aniversari des de la seua fundació. El seu president, Bouanati Mustafa, després d’un cop de sort, va decidir destinar els diners que li van tocar en un sorteig de loteria a ajudar els xiquets amb dificultats. Amb motiu de la celebració, els jugadors del Cadet Roda van acompanyar als més menuts a un parc de castells inflables, on els dos grups van gaudir, van riure i van compartir moments únics.

El president de Creixem va valorar positivament l’estreta relació entre les dues entitats, mentre va elogiar la filosofia del club groc que advoca “per formar persones abans que futbolistes”. Per la seua banda, un dels tècnics del Cadet Roda, Joan Alcaraz, també va lloar la iniciativa Endavant Igualtat: “Gràcies a ella hem pogut establir connexions enriquidores per a tots dos grups. Els nostres jugadors tenen la possibilitat de conèixer altres realitats i això els fa créixer com a persones”.

A més, en la celebració, l’exjugador del Villarreal CF i actual membre del departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna, va fer entrega al president de Creixem del xec amb els fons recaptats en el partit entre veterans del Vinaròs i del Villarreal que es va celebrar el passat mes de desembre i en el qual es van recaptar 5.000 euros.

 

Compartir.