Últimes places per al Campus de Nadal del Villarreal CF!
Últimes places per al Campus de Nadal del Villarreal CF!
||||

L’esdeveniment, per a joves d’entre 4 i 17 anys, tindrà lloc a la Ciutat Esportiva PAMESA CERÁMICA del 27 al 31 de desembre

No et quedes sense la teua plaça per al Campus de Nadal del Submarí! Aquells que ho desitgen encara són a temps d’inscriure’s al stage nadalenc del Villarreal CF, una edició que se celebrarà entre el 27 i el 31 de desembre a la Ciutat Esportiva PAMESA. Els ‘groguets’ inscrits podran gaudir d’una experiència única en la qual gaudiran, en primera persona, d’entrenaments i partits en les instal·lacions esportives de l’entitat groga.

Aquesta iniciativa, dirigida a xiquets de 4 a 17 anys, consta d’un pla d’entrenament que consisteix en una doble sessió diària, treball específic amb porters i una emocionant competició de mini partits per categories. A més, tots els inscrits, obtindran un equipament complet del Villarreal CF, una visita a l’Estadi de la Ceràmica i, després d’acabar-lo, un diploma oficial del club que acredite la seua participació al Campus.

Durant aquest període de quatre dies, els més joves aprendran i es divertiran de la mà dels tècnics de la Pedrera Grogueta. El preu total del stage és de 195 euros -180 euros si eres jugador del Villarreal CF o CD Roda-. No perdes aquesta última oportunitat per a apuntar-te al Campus de Nadal!

Els interessats a participar poden apuntar-se en CAMPUS DE NADAL. Per a obtindre més informació es pot cridar als següents telèfons: 964 500 250 o 678 636 252. Apunta’t ja!

Compartir.