Últimes places per al Campus de la Ciutat Esportiva!
Últimes places per al Campus de la Ciutat Esportiva!

HOYOYO

Encara estàs a temps d’apuntar-te al Campus de la Ciutat Esportiva i gaudir d’aquest estiu

 

El Campus de la Ciutat Esportiva es celebrarà del 4 al 9 de juliol en les immillorables instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Miralcamp. Si t’interessa, encara pots unir-te a aquesta festa del futbol i gaudir de totes les activitats que es van a realitzar.

El Villarreal CF ja hacomençat aquest proper campus per a xics i xiques d’edats entre els 4 i 16 anys. Les activitats es desenvoluparan de manera íntegra en les instal·lacions on entrenen tots els jugadors que pertanyen als equips del Submarí. Ací, els joves futbolistes podran perfeccionar la seua tècnica i condició física.

A més de millorar les aptituds esportives, l’objectiu d’aquest Campus és transmetre valors com el respecte, companyia i esportivitat. I no serà tot futbol, durant aquests dies, també es realitzaran actes amb la finalitat d’amenitzar els calurosos dies d’estiu com serà la visita al parc Aquàtic Aquarama i també realitzaran un Tour per l’estadi El Madrigal.

El preu de l’activitat és de 150 euros per a públic en general i 140 euros per als jugadors de la cantera del Villareal CF. Per inscriure’t, pots accedir a la web oficial del Campus: www.campusvillarrealcf.es/campus, en la qual trobaràs tota la informació necessària.

Anima’t l’estiu i viu com un jugador del Villarreal CF!Verano2016 baja scaled

 

Compartir.