skip to content
Últimes places per al curs de tecnificació!
Últimes places per al curs de tecnificació!

El programa se celebrarà els diumenges de gener a març a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica

Últimes places per a apuntar-se al Curs de Tecnificació! Els joves talents de la província que desitgen continuar creixent com a futbolistes encara són a temps d’inscriure’s en el segon curs de tecnificació oficial del Villarreal CF de la present temporada 2022-23.

Aquest programa, que dona inici en el present mes de gener i finalitzarà al març, té lloc els diumenges de 16.00 a 20.00h a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica. La inscripció al curs està oberta per als xiquets i xiquetes d’entre 5 a 17 anys, independentment de l’equip en el qual juguen.

El Curs de Tecnificació consisteix en la celebració de cinc sessions de desenvolupament esportiu (quatre hores), dirigides pel staff tècnic del futbol base del Villarreal i celebrades en unes instal·lacions esportives amb gespa artificial d’última generació. A més, inclou un equipament del Villarreal, cobertura mèdica, hidratació i fruita, un quadern de seguiment i evolució i l’obtenció d’un diploma oficial del club, acreditatiu de la participació en el programa.

Tot això per tan sols 350 euros (+45 euros de matrícula). Els participants del primer curs de tecnificació 2022-23 no hauran d’abonar el preu de la matrícula.

Pots obtindre més informació en la pàgina oficial de Campus i Tornejos del Villarreal CF:

Compartir.