Placeholder canvas
Tres partits de la Cantera Grogueta en directe!
Tres partits de la Cantera Grogueta en directe!

Aquest proper cap de setmana es podran veure els duels del Villarreal B, Femení A i Juvenil A

¡Menudo fin de semana! Hasta tres partidos de la Cantera Grogueta se podrán ver en directo de manera gratuita en una clara apuesta del club para que los aficionados del Villarreal CF puedan seguir disfrutando del fútbol base amarillo.

Juvenil A-Castellón (dissabte, 16.00 hores)

El derbi de Divisió d’Honor Juvenil es jugarà al Mini Estadi el dissabte a partir de les 16.00 hores. Aquest xoc es podrà seguir mitjançant la multiplataforma d’emissió en directe Villarreal CF Live i a les xarxes socials de club.

Femení A-València B (dissabte, 18.00 hores)

Un altre derbi, encara que aquest es disputarà al camp 5 de la Ciutat Esportiva a partir de les 18.00 hores. L’equip de Sara Monforte intentarà continuar amb la seua espectacular inici de temporada davant el conjunt ‘che’. Aquest duel també es podrà seguir mitjançant la multiplataforma d’emissió en directe Villarreal CF Live i a les xarxes socials de club.

Villarreal B-Orihuela (diumenge, 12.00 hores)

El conjunt dirigit per Miguel Álvarez rebrà aquest diumenge a les 12.00 hores al conjunt alacantí al Mini Estadi. El partit es podrà seguir mitjançant la multiplataforma d’emissió en directe del club, Villarreal CF Live. També es podrà veure per televisió a través de Medi TV a la província de Castelló i d’Informació TV a la província d’Alacant. La retransmissió s’iniciarà deu minuts abans de l’inici del partit, a les 11.50 hores, amb la millor prèvia de el partit.

Compartir.