skip to content
Tots junts a per la remuntada!
Tots junts a per la remuntada!
||||

La rebuda de l’afició, el corredor de la Cantera Grogueta i el mosaic en La Ceràmica serviran per a encoratjar a l’equip en la Champions

El Villarreal té per davant una altra cita històrica en la Lliga de Campions! El conjunt groguet necessita remuntar l’eliminatòria davant el Liverpool (dimarts, 21.00 hores) per a accedir a la final de París. Els aficionats acompanyaran al bus dels homes d’Unai Emery a les 18.30 hores des de l’eixida de la Ciutat Esportiva Miralcamp fins a l’Estadi de la Ceràmica. En la Plaça de l’Estadi, la resta de l’afició esperarà als jugadors del Villarreal per a animar-los i mostrar-los tot el seu suport de cara al duel davant l’equip britànic. D’aquesta manera, la plantilla i el cos tècnic notaran la calor de tots els groguets durant la totalitat del trajecte.

Corredor de la Cantera Grogueta abans del partit

D’altra banda, els canteranos també donaran el seu suport al primer equip abans que el bus groc partisca cap a l’Estadi de la Ceràmica per a jugar davant el Liverpool. Així, els joves faran corredor als professionals a la Ciutat Esportiva amb la condició que senten el seu suport abans fins i tot que rode la pilota.

Tifo en La Ceràmica

Després de la rebuda, un espectacular mosaic lluirà en La Ceràmica durant la prèvia del partit. Els aficionats grocs col·laboraran alçant la seua cartolina durant l’himne de la Champions i, posteriorment, quan es cante el del Vila-real a capela perquè el tifo lluïsca de manera impressionant.

Compartir.