Placeholder canvas
Tots amb Zoe
Tots amb Zoe

Els jugadors del Villarreal van saltar al camp amb samarretes de suport a la xicoteta

Abans de jugar davant l’Athletic, els futbolistes titulars del Villarreal CF van saltar al camp amb una samarreta de suport a Zoe, una xicoteta vila-realense de tan sols 14 mesos que va nàixer amb una cardiopatia complexa i que necessita ser intervinguda a Boston. Cal destacar que les samarretes usades pels grocs en aquest partit davant l’Athletic i el que jugarà davant el Levante seran venudes per a recaptar fons per a la causa. El conjunt bilbaí també va voler col·laborar i va donar dos de les samarretes del partit de hui que també seran venudes entre els seguidors.

Zoe pateix la denominada Tetralogia de Fallot i atrèsia pulmonar. Els seus pares, Abel Prieto i Laura Branchadell, necessiten 172.000 euros perquè la xicoteta puga ser intervinguda per primera vegada al Boston Children’s Hospital el 27 de gener. Dos o tres anys més tard, hi haurà una segona operació programada que costaria altres 222.000 euros. El termini per a la donació per a la primera intervenció estarà obert fins al pròxim 10 de gener i actualment la família ha recaptat 50.000 euros.

El Villarreal CF col·laborarà econòmicament i també realitzant una sèrie d’accions per a recaptar els fons necessaris. 

Les accions que emprendrà el Villarreal CF per a ajudar a Zoe seran les següents:

Samarreta de suport davant l’Athletic Club

Els jugadors del Villarreal CF han saltat al camp amb samarretes de suport a Zoe per a donar visibilitat a la causa abans del partit de LaLiga contra l’Athletic Club a l’Estadi de la Ceràmica.

Venda de les samarretes utilitzades davant l’Athletic i el Levante

El Villarreal CF donarà les samarretes utilitzades en els partits de LaLiga davant l’Athletic Club i Levante UD (2 de gener). El conjunt bilbaí també va voler col·laborar i va donar dos de les samarretes del partit de hui que també seran venudes entre els seguidors.

Venda de publicitat solidària en l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF estrenarà pròximament una segona O televisiva en la graderia de Preferència de l’Estadi de la Ceràmica. El club la posarà a la disposició de la causa per a La nostra guerrera Zoe. Així, totes les persones o empreses que donen 1.000 euros apareixeran durant un minut en el citat espai durant un partit (1.000 euros per minut).

Vies de donació

Els interessats a donar suport a la causa de Zoe poden donar a través de les següents vies:

  • Transferència bancària: ES83 2038 6495 0460 0004 3564
  • Bizum: 623 19 48 14 / 623 10 72 40
  • Plataforma digital GoFundMe: Nuestra guerrera Zoe

 

Compartir.