Tot preparat per a la festa dedicada a Vila-real
Tot preparat per a la festa dedicada a Vila-real

HOYOYO

DJ Franky Dazz amenitzarà la prèvia del partit davant la Real Sociedad gràcies a Endavant Província

Tot està preparat perquè la jornada d’aquest diumenge es convertisca en una festa en honor a Vila-real. El Madrigal tornarà a gaudir de la iniciativa Endavant Província promocionant la ciutat que dóna recer a l’equip abans i durant el partit contra la Reial Societat (18.30 hores).

El Vila-real CF i l’Ajuntament de Vila-real han organitzat una sèrie d’activitats perquè els seguidors del Submarí ho passen en gran abans fins i tot que comence a rodar la pilota. La festa començarà a partir de les 16.30 hores amb carpes de promoció turístiques, degustacions gratuïtes de productes locals, atraccions per als més xicotets i música en directe gràcies a la col·laboració de DJ Franky Dazz. A més, abans del partit i en la mitja part, la Unió Musical La Lira interpretarà diverses peces sobre el terreny de joc.

Tot açò en la nova i espectacular zona de la remodelada Plaça del Llaurador, situada en els limítrofs de l’estadi groc.

A més, cal destacar que 25 usuaris i familiars del centre ocupació Down Castelló, associació vinculada al programa Endavant Igualtat juntament amb el Juvenil A, viuran el partit en directe convidats pel club, així com també 60 xiquets de ASPANION amb les seues respectives famílies.

L’agenda d’aquest diumenge és la següent:

  • 14.30 hores: Menjar oficial en el restaurant Entrelíneas del Madrigal. El menú serà a càrrec de l’Associació Gastronòmica de Vila-real.
  • 16.30 hores: Arranca la festa en la ‘Fan Zone’ instal·lada als voltants del Madrigal. Els seguidors podran divertir-se amb actuacions musicals, carpes de promoció turístiques, degustacions gratuïtes de productes locals, atraccions per als més xicotets i música en directe gràcies a la col·laboració del DJ Franky Dazz. A més, abans del partit i en la mitja part del partit, la banda de la Unió Musical La Lira interpretarà diverses peces sobre el terreny de joc.
  • 17.00 hores: DJ Franky Dazz delectarà als seguidors amb el seu talent. Els seguidors podran gaudir de la millor música abans d’entrar a l’estadi El Madrigal.
  • 18.00 hores: Desfilada per la gespa del Madrigal de la Unió Musical La Lira, que estarà dirigida per Juanjo Peláez.
  • 18.30 hores: Començament del partit. Està previst que l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, assistisca al partit en la Llotja VIP del Madrigal.
  • 19.15 hores: Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Vila-real.
  • 19.15 hores: Segona desfilada per la gespa del Madrigal de la Unió Musical La Lira, que estarà dirigida per Juanjo Peláez.
Compartir.