skip to content
Tot a punt per a la Penyagolosa Trails
Tot a punt per a la Penyagolosa Trails
HOYOYO

El Villarreal CF serà present a la Fira del Corredor amb un estand a la Plaça de les Aules

Tan sols queden unes hores perquè comence una nova i espectacular edició de la Penyagolosa Trails, que engloba dues de les curses de muntanya més ben valorades a nivell nacional i també internacional —la CSP i la MiM—. La primera d’elles, de 115 quilòmetres, començarà a les 00.00 hores de la matinada de divendres a dissabte, mentre que la que compta amb el recorregut més curt (63 quilòmetres) partirà a les 6.00 hores de dissabte des de les pistes d’atletisme de la UJI.

Abans, aquest divendres, els aficionats i participants podran gaudir amb la Fira del Corredor de Penyagolosa Trails que estarà instal·lada a la Plaça de les Aules de Castelló. Allà, el Villarreal CF serà present amb un estand en el qual es podran realitzar diverses activitats, com ara jugar al futbolí o a la videoconsola Xbox One amb el FIFA 17, així com informar-se sobre els campus i tornejos oficials del Villarreal CF. L’horari de la Fira del Corredor serà de 11.00 a 21.00 hores.

Tots els corredors, acompanyants i públic en general es donaran cita aquest divendres en un espai de trobada on, a més de recollir els seus dorsals i bossa del corredor, podran obtenir informació dels diferents expositors. Al llarg del dia tindran lloc diferents actes i les xerrades tècniques sobre el recorregut de les carreres.

Hui, dijous, 20 d’abril, se celebrarà al Teatre del Raval de Castelló la Presentació de Corredors Elit de Penyagolosa Trails HG, que servirà com a acte d’obertura de la 6a edició de la CSP i 19a edició de la MIM, carreres que persegueixen la projecció de la província de Castelló a nivell internacional.

Cal recordar que el Villarreal patrocina aquesta edició de la Penyagolosa Trails dins del seu projecte Endavant Esports, que no només dóna suport a clubs i esportistes castellonencs, sinó també a esdeveniments importants.

Compartir.