Placeholder canvas
Tot a punt per a la festa en honor a Onda
Tot a punt per a la festa en honor a Onda

HOYOYO

Coneix el pla d’activitats preparat pel club per aquest diumenge al matí

Tot preparat perquè s’iniciï la festa en honor d’Onda, que es durà a terme aquest diumenge abans i durant el partit contra el Deportivo Alavés a El Madrigal (12.00 hores) gràcies a la iniciativa Endavant Província, nascuda fa dues temporades amb l’objectiu de promocionar el turisme a la província de Castelló. El Villarreal durà a terme una sèrie d’activitats perquè els aficionats que assisteixin al partit puguin gaudir i conèixer al màxim els encants de la localitat de la Plana Baixa.

En ser el partit al matí l’horari serà lleugerament diferent de l’habitual. En aquesta ocasió, la festa començarà a les 10.00 hores amb l’obertura de la carpa Endavant i de la ‘Fan Zone’, la qual disposarà d’inflables, jocs tradicionals, pintacares, un futbolí humà i fins i tot un rocòdrom per als més xicotets. Mentrestant, a les 10.15 hores es produirà el almorçar oficial entre directives a càrrec del restaurant Toledo. Una hora i quart després es donarà la primera desfilada de la Unió Musical Santa Cecilia al terreny de joc, dirigida per Miguel Manuel.

Cal destacar que el club ha convidat a uns 750 aficionats d’Onda, així com a membres d’ASPANION, Fundació Diagrama, PAH i sillas del hambre, Casda, Els Lluïsos i Remar. La ‘Grada Solidària’ d’aquest partit davant el conjunt blanc i blau ha estat dedicada al Banc d’Aliments de Castelló, que tindrà punts de recollida d’aliments en els diferents accessos del Madrigal.

L’agenda d’aquest diumenge és la següent:

  • 10.00 hores. Inici dela campanya de recollida d’aliments del Banc d’Aliments de Castelló en els accessos de l’estadi. Al seu torn, s’obrirà la carpa Endavant i la ‘Fan Zone’ a la nova Plaça del Llaurador. Disposarà d’inflables, jocs tradicionals, pintacares, un futbolí humà i fins i tot un rocòdrom.
  • 10.15 hores. Dinar oficial de directives a càrrec del restaurant Toledo al restaurant Entrelínies del Madrigal.
  • 11.30 hores. Primer desfilada musical de la Unió Musical Santa Cecilia al terreny de joc, dirigida per Miguel Manuel.
  • 12.00 hores. Començament del partit. Està previst que l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, assisteixi al partit a la Llotja VIP del Madrigal.
  • 12.45 hores. Descans del partit. El vídeo marcador del Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Onda. A més, hi haurà un segon desfilada per la gespa a càrrec de la Unió Musical Santa Cecília.
Compartir.