Torna l’Onze de la #CanteraGrogueta
Torna l’Onze de la #CanteraGrogueta

VILLARREAL CF

Descobreix quins jugadors del futbol base han estat els més destacats durant el cap de setmana

Torna l’Onze de la #CanteraGrogueta. Centenars de joves talents del futbol base del Villarreal CF lluiten perseguint el seu somni i el club vol premiar el seu esforç publicant cada dilluns un equip titular amb els jugadors del planter més destacats de cada jornada.

Un Onze de la #CanteraGroguet’ que aquesta temporada també serà part del programa de televisió Cantera Grogueta que s’emet tots els dimecres a Televisión de Castellón Mediterráneo a partir de les 19.00 hores i que tornarà a escena aquest dimecres 28 de setembre del 2016.

L’Onze de la #CanteraGrogueta d’aquesta setmana és el següent:

 • Porter: Rubén Mañas (Benjamí E). Va estar concentrat al llarg de tots els minuts que va estar sobre el camp durant un torneig triangular. Valent en les sortides i encertat en l’un contra un.
 • Lateral dret: Izan Sorribes (Aleví D). Va aportar equilibri a l’equip demostrant una gran intensitat i anticipació en cadascuna de les seves accions. El seu equip va empatar 4-4 davant Rafalafena.
 • Central dret: Héctor Fernández (Aleví F). Va estar sempre ben posicionat, buscant opcions de passada i sent solidari en l’esforç al llarg d’un torneig triangular.
 • Central esquerre: Marc Expósito (Mini Benjamí G). Molt treballador. Tot i la derrota del seu equip, sempre va estar animant als seus companys i donant amplitud al joc.
 • Lateral esquerre: Sergio Giménez (Aleví C Roda). Molt intens i ràpid al tall en defensa. Va estar molt encertat a l’hora de sortir amb la pilota jugada des del darrere durant tot el torneig triangular que va disputar el seu equip.
 • Interior dret: Gerard Parra (Mini Benjamí F). Va quallar un partit molt complet, amb ajudes constants als seus companys sobre el terreny de joc. El seu equip va empatar 1-1 contra el Rafalafena.
 • Migcampista dret: Marc Baila (Benjamí Roda). El seu talent va quedar reflectit en cada intervenció. A més, va demostrar un gran esforç sobre el camp. Qualitat no exempta de sacrifici. El seu equip va caure, però donant bona imatge.
 • Migcampista esquerre: Eirian Cruz (Mini Benjamí B). Va trobar espais a l’esquena de la defensa rival. Es va sacrificar en defensa davant un adversari més poderós físicament.
 • Interior esquerre: Pablo Romero (Aleví B). Va estar tàcticament molt ben posicionat, recuperant una gran quantitat de pilotes i associant-se a la perfecció amb els seus companys. L’Aleví B va empatar davant el Rafalafena (1-1).
 • Davanter dret: Sergio Orzáez (Benjamí C). Va millorar la seva presa de decisions en zones de finalització en una posició nova per a ell, ja que habitualment no juga com a davanter. Va pressionar el rival al seu camp i va ser clau en la victòria i l’empat (davant un rival de més edat) collits pel seu equip en un torneig triangular.
 • Davanter esquerre: Brian Fariñas (Aleví C). La seva mobilitat va generar profunditat i una gran quantitat d’espais a la defensa rival. Els va aprofitar definint amb categoria en la victòria davant la UD Vall d’Uxó (3-0).
Compartir.