“Tenim un camp fantàstic per a gaudir del Villarreal”
“Tenim un camp fantàstic per a gaudir del Villarreal”

Fernando Roig ha destacat la forta inversió del club i ha augurat una temporada il·lusionant

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha liderat l’acte de presentació de la campanya d’abonaments 23/24. El màxim mandatari del club groc ha donat a conéixer totes les novetats de cara a la pròxima temporada i ha valorat l’actualitat de l’entitat.

“Hem fet un gran esforç amb la reforma del camp. Ha sigut una inversió important per al club. Ara tenim un camp fantàstic i té una visió impressionant, amb grans videomarcadores i una fantàstica megafonia. A més, continuarem incloent millores”, ha destacat Roig.

Així mateix, el president ha tingut paraules d’agraïment a la gran resposta que ha tingut l’afició al llarg del passat curs 22/23: “Va ser la temporada del centenari. Vam fer obres en el camp i vam haver de desplaçar-nos a València per a veure al Villarreal jugar en el Ciutat de València. Va ser un esforç per a la gent i hem de reconéixer-lo. Van esgotar tots els abonaments, vam tindre una mitjana d’assistència de més de 17.000 persones cada partit i hi ha 1.800 persones en llista d’espera. Estem molt satisfets”.

Quant al pla esportiu, Fernando Roig s’ha mostrat novament molt satisfet: “Hem aconseguit els objectius marcats. El primer equip ha entrat en Europa League, mentre que el Villarreal B i el Villarreal Femení han aconseguit la permanència. En aquest moment, cal dir que som l’únic club espanyol que té als seus tres equips principals en l’elit del futbol nacional”.

D’altra banda, el president groguet ha assenyalat que es pugen els preus dels abonaments respecte al curs passat, però que continuen sent inferiors al de la resta de clubs de LaLiga: “En l’Estadio de la Cerámica, podrem gaudir de 43 partits, entre el Villarreal i el Villarreal B. El preu per partit és molt baix i tot en un camp reformat i que ofereix el màxim confort”.

Per a acabar, Fernando Roig ha subratllat que el club torna a premiar l’assistència i fomentar l’assistència juvenil: “Tornarem a traure importants descomptes per als abonats que vinguen a la gran majoria de partits del primer equip i els menors de 26 anys només pagaran la meitat de la seua passada. També tornem a descomptar diners als jubilats”.

Compartir.