Placeholder canvas
Tena: “Cal ser valents”
Tena: “Cal ser valents”

El director de futbol del Villarreal CF dirigirà al primer equip davant l’Atlético de Madrid

El director de futbol del Villarreal CF, Miguel Ángel Tena, serà l’encarregat de dirigir al primer equip davant l’Atlético de Madrid en el Cívitas Metropolitano (21.00 hores). Tena va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del xoc i el primer que va voler fer és enviar un missatge afectuós a Pacheta: “Pense que abans del professional està la persona i Pacheta és exemplar. Ha tingut un comportament molt professional. És d’eixes persones que t’agrada conéixer en la vida. Tant de bo tinga molta sort en el futur perquè s’ho mereix”.

Quant a l’anàlisi de l’equip, Tena té clar que hi ha diversos factors determinants: “Al final les coses no han eixit com esperàvem. La realitat que tenim diversos factors que ens estan penalitzant. No som un equip acostumat a aquesta mena de situació, més aviat tot el contrari. En aquest moment l’equip no ha arrancat bé. Des de la pretemporada les sensacions no han sigut positives i això ha minvat molt al grup. També ha influït molt l’estat físic, amb lesions de jugadors importants. I finalment, com a tercer factor l’equip no ha sigut capaç de tindre equilibri entre la fase defensiva i l’ofensiva. Tot això ha fet que l’equip estiga on està. En la vida cal ser positiu i valent. Situacions com aquesta es donen en el món del futbol. Cal intentar buscar solucions sent autocrític”.

Tena es mostra optimista i marca el camí a seguir: “La sensació que tinc és positiva. La plantilla està capacitada de sobres per a fer una gran temporada. Confie plenament en els jugadors. Els conec, encara que és veritat que no estan eixint les coses. La plantilla està molt compensada. Estem molt contents i confiem en els jugadors. Estem segurs que canviarem la situació actual. El més important del partit de demà és que tinc l’avantatge que conec als jugadors. Sé com pensa cadascun. Tinc una relació molt professional amb ells i això em fa detectar el que hem de treballar per al partit. Els vull transmetre que serem un equip valent. Sabem que tindrem enfronte a un rival important com l’Atlético de Madrid, però nosaltres també tenim bons jugadors. Anirem a intentar ser fidels al nostre estil, sent valents amb la pilota. A partir d’ací, intentarem buscar l’equilibri entre l’atac i la defensa. Els jugadors estan amb moltes ganes d’executar eixe pla en el partit”.

Pel que respecta a l’anàlisi del rival, Tena va advertir del potencial: “Davant tindrem a un rival que no donarà un duel per perdut. L’Atlético és molt ambiciós. L’ambient serà molt bo en el seu estadi. L’Atlético és fort en els partits d’anada i tornada. Tenen molta velocitat en les transicions. El que hem de fer és contrarestar-ho amb el nostre joc. Crec que el factor psicològic serà molt important al llarg de tot el partit. Cal dur a terme un pla de partit i no cal desestabilitzar-se amb els colps del contrari. Intentarem competir millor del que ho estem fent”.

Finalment, Tena va recalcar que és un home de club: “Tinc la sort d’estar en un gran club. El Villarreal és la meua casa. He estat d’entrenador en el Juvenil, amb el qual vam aconseguir la Copa del Rei amb Filip, Baena… També he sigut jugador del planter que va tindre l’orgull de debutar amb el primer equip. Hui dia soc director de futbol i és un orgull enorme. Sent que soc una persona de club i que he d’estar preparat per al que decidisca la propietat. Tracte sempre de ser positiu i autocrític buscant solucions. Estic amb molta força, molt preparat i a l’ordre del club per al que necessite”.

Compartir.