“Tanquem un any històric”
“Tanquem un any històric”
||||||

El president del Villarreal, Fernando Roig, ha destacat el gran moment pel qual travessa el club groc

El president del Villarreal, Fernando Roig, ha comparegut davant els mitjans de comunicació amb motiu de la Junta general d’accionistes del Villarreal CF, que s’ha celebrat aquest dilluns a la Sala de Premsa de la Ciutat Esportiva Miralcamp.

El dirigent groc ha fet balanç de la temporada i del present any 2021: “Ha sigut la culminació d’un gran any. Estem gaudint d’una gran temporada. Estem immersos en tres competicions. Jugarem els huitens de final davant la Juventus. Esperem un gran ambient. Hem posat preus especials per als abonats”.

Fernando Roig també ha valorat la bona situació econòmica del club groc: “A nivell de tresoreria, estem en una bona situació. Enguany tornarà a ser difícil, però buscarem complir amb l’equilibri econòmic. No ens preocupa la situació de la resta de clubs. Ens centrem en nosaltres, a millorar les nostres instal·lacions i voler continuar creixent com a club”.

El president del Villarreal CF s’ha mostrat satisfet pel camí que està signant el club en les tres competicions: “Estem jugant LaLiga, la Copa del Rey i la Champions League. Ara ens enfrontem a l’Alabés i després al Llevant. Cal treballar en les tres vies. El nostre objectiu és estar en Primera Divisió i després, si és possible, lluitar per entrar a Europa”.

Així mateix, el mandatari ‘groguet’ s’ha mostrat tremendament orgullós per la consecució de la UEFA Europa League: “És un èxit total. Només hi ha set equips espanyols que han guanyat un trofeu europeu. Estem nosaltres entre ells. Ara, a més, juguem la Lliga de Campions. Hi ha 14 ciutats representades per equips en aquesta competició i Vila-real és una d’elles”.

Finalment, el president del Vila-real CF ha assegurat que l’entitat continuarà invertint en infraestructures: “El nostre objectiu és millorar-les. Invertirem perquè LaLiga siga un producte de major valor i cada vegada siga més competitiva. Els partits són molt interessants. Hi ha hagut un augment dels drets televisius i aqueix és l’objectiu, donar-li valor al producte per a obtindre més ingressos, construir entre tots una lliga millor i amb un repartiment equitatiu”.

Compartir.