Placeholder canvas
#SubmarinoArgentino
#SubmarinoArgentino
VILLARREAL CF

El Villarreal CF celebrarà un acte molt especial a Buenos Aires amb exjugadors argentins

El Villarreal CF aprofitarà el viatge a Argentina a principis del mes d’agost per celebrar una sèrie d’actes abans de la disputa del espectacular partit amistós davant el CA Boca Juniors a ‘La Bombonera’ (dimecres, 2 d’agost). Tot, amb el suport i la col·laboració de LaLiga.

Un dels actes més destacats serà el que reunirà, el dimarts 1 d’agost, a una gran quantitat d’exjugadors argentins que han defensat la samarreta del Submarí Groc. El lloc triat per a la celebració és la Sala Posadas del Park Hyatt Hotel de Buenos Aires i l’esdeveniment começarà a les 19.30 hores. De fet, més d’una desena de exfutbolistes ja han confirmat la seua presència en un esdeveniment de repercussió mundial.

L’acte consistirà en una taula rodona davant els mitjans de comunicació en què hi haurà representació de la directiva del Villarreal, de LaLiga i d’exjugadors argentins que van militar al Villarreal CF.

Al mateix assistiran també els actuals futbolistes del Villarreal CF, cos tècnic, directiva del club, representants de LaLiga, autoritats i membres de l’expedició groga que es desplaçaran fins a Buenos Aires costat de l’equip.

Juampi Sorín, un moderador de luxe

L’encarregat de dirigir l’acte serà l’exjugador del Villarreal i excapità de la Selecció Argentina, Juampi Sorín. L’exfutbolista internacional, que va defensar els interessos del Submarí durant les temporades 2004-2005 i 2005-2006, està actualment molt relacionat amb els mitjans de comunicació, ja que és comentarista de l’ESPN. Sorín, que va jugar un total de 60 partits amb el Villarreal CF marcant vuit gols, podrà entrevistar alguns dels seus companys.

Acreditacions per als mitjans de comunicació

Totes les acreditacions per aquest espectacular acte seran gestionades pel departament de premsa del Villarreal CF. Així, els mitjans de comunicació que vulguen cobrir l’esdeveniment ja poden enviar les seues sol·licituds al correu electrònic prensa@villarrealcf.es. La data límit per rebre les peticions serà la de dissabte, 29 de juliol (fins a les 14.00 hores). Els periodistes que assisteixen finalment a l’acte podran realitzar preguntes als presents i també realitzar entrevistes exclusives.

Compartir.