Sorpresa al Campus de Pasqua!
Sorpresa al Campus de Pasqua!

VILLARREAL CF

Els jugadors del Villarreal Sansone i Rodrigo han visitat els joves participants

Semblava un dia més en el divertidíssim Campus de Pasqua oficial del Villarreal CF, però els joves van viure una experiència inoblidable. Després de l’entrenament del primer equip, els jugadors Nicola Sansone i Rodrigo Hernández van voler donar una sorpresa als més de 120 participants i es van acostar als camps de futbol 8 per compartir amb ells moments únics. Els futbolistes professionals van saludar als joves, es van fer fotos amb ells i fins i tot van realitzar uns tocs de pilota per a delit dels xiquets. Un dia que mai oblidaran.

Cal recordar que el Campus de Pasqua del Villarreal CF va començar ahir a la Ciutat Esportiva i se celebrarà fins el proper divendres 21 d’abril. Quatre dies apassionants en els quals els més de 120 participants estan vivint com un autèntic jugador del Villarreal, ja que estan entrenant i jugant partits en les mateixes instal·lacions que els jugadors del planter grocs. Mitjançant el futbol formatiu, estan treballant i millorant no només la tècnica i la condició física, sinó també valors com el respecte, la companyonia i l’esportivitat. Els participants també gaudiran del Tour oficial per l’Estadi de la Ceràmica i de moltes més sorpreses…

A més, el Campus de Pasqua també inclou equipació esportiva completa, la visita a un entrenament del primer equip i dues entrades per participant per veure el partit del Villarreal contra el CD Leganés a l’Estadi de la Ceràmica. A més, tots els participants rebran un diploma personalitzat.

Compartir.