skip to content
Ànima de capità
Ànima de capità
||||

Mario Gaspar va quallar una notable actuació davant el Getafe CF i mira amb optimisme el partit de Londres

Mario Gaspar va tornar a deixar-se l’ànima en el partit davant el Getafe. El capità groc fins i tot va acabar el xoc amb el seu genoll ensangonat després d’un xoc fortuït amb Cucurella. El seu lliurament va ser fonamental per a mantindre la porteria a zero i sumar tres punts d’or en la lluita per Europa.

El defensa groc Mario Gaspar ha comparegut davant el micròfon de Villarreal TV per a analitzar la victòria davant el Getafe CF (1-0): “Són tres punts importantíssims. Sabíem que s’havien donat bons resultats per als nostres interessos. Havíem d’eixir a guanyar per a aconseguir aconseguir els llocs de l’Europa League i amb la victòria estem més prop de l’objectiu”.

L’internacional espanyol va enaltir l’aportació dels companys que van eixir de refresc en la segona part: “Gràcies a ells, li hem fet un tomb al partit i hem pogut obtindre la victòria davant un equip que defensa molt bé. Hem sabut madurar el partit, tenint paciència davant un rival que avança molt les línies i impedeix traure la pilota jugada des de darrere”.

Compartir.