skip to content
Setién: “L’equip sempre ix a guanyar”
Setién: “L’equip sempre ix a guanyar”

El tècnic groc espera un partit competit davant un rival molt aguerrit

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit davant el Cádiz, que es disputarà demà divendres, a partir de les 19.30 hores, en l’Estadio Nuevo Mirandilla.

El partit davant el Cádiz

“És un equip que està més preparat per a defensar, però també saben atacar. La temporada passada ens va costar en el tram inicial del partit i ells van tindre algunes ocasions que ens van comprometre. És un equip aguerrit amb jugadors de molta qualitat, velocitat i que et poden comprometre”.

Com afronta el partit

“Afrontem tots els partits de la mateixa forma. Tindrem la pilota i per tant hem d’evitar les pèrdues perquè no ens facen mal al contraatac. En la part defensiva hem de fer una bona lectura i saber estar col·locats bé sempre”.

Millorar en cada partit

“L’obligació i necessitat de guanyar existeix sempre i l’equip sempre ix a per això. La necessitat de guanyar punts existeix en tots els partits, després està l’eficàcia que tinguem, que és independentment de les ganes. En el compute general, estic molt content amb les coses que fem bé, però crec que sempre hi ha coses que millorar i en això insistisc moltíssim”.

Yeremy Pino

“La setmana passada ja va estar en la banqueta. Caldrà mesurar bé el temps que puga estar en el camp. Les opcions de jugar demà són més altes, ja que aquesta setmana ha entrenat pràcticament tots els dies amb el grup. Veurem si juga d’inici, la qual cosa juga, o el que li donem al final”.

Baena, a la selecció?

“Crec que Baena és un jugador excepcional, amb unes condicions extraordinàries, però amb marge de millora com tots. No m’estranyaria res que li poguera convocar, perquè ha fet molt bons partits, però és la decisió del seleccionador”.

Pots tornar a veure la roda de premsa al complet de Setién en el següent vídeo:

Compartir.