Placeholder canvas
Setién: “L’eliminatòria està oberta i juguem a casa”
Setién: “L’eliminatòria està oberta i juguem a casa”

El tècnic groguet analitza l’empat enfront de l’Anderlecht a Brussel·les (1-1)

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, va comparéixer en la roda de premsa posterior al partit d’anada dels huitens de final la UEFA Europa Conference League davant el RSC Anderlecht (1-1). Setién va destacar la igualtat que preval per a la volta de l’eliminatòria, que es jugarà en La Ceràmica amb el suport de tots els groguets.

Aquestes són algunes de les declaracions del preparador càntabre:

Anàlisi del partit

“És veritat que hem tingut el partit bastant controlat i fases bones i aqueixos 15 minuts o 20 que ens ha costat i ens hem desajustat i afeblit una mica. Hem concedit molt d’espai i, com a conseqüència, apareixen els problemes. Però ens hem recompost amb l’eixida d’alguns jugadors i hem fet un bon final de partit. Estic bastant satisfet amb el resultat perquè sabíem que no era fàcil. Està l’eliminatòria oberta, però ara juguem a la nostra casa”

Aspectes decisius

“Sempre hi ha coses que millorar. La realitat és que tots els partits són complicats i, a hores d’ara, ningú et regalarà res. Cal encertar i en moltes fases del partit l’hem fet, però després hi ha coses determinants que afecten el resultat. Hem fet un gran gol i hem controlat el partit, encara que no ha faltat eficàcia en les passades finals i les rematades”.

Trigueros i Jorge Pascual
“De Manu valore el seu gran coneixement futbolístic. Entén el joc i és un jugador extraordinari. Ha fet molt bon partit, però he entés que ja estava una mica cansat i d’ací han vingut els canvis, a més de la necessitat d’anar recuperant jugadors. En el cas de Jorge Pascual, ja li vam veure a Turquia i porta entrenant unes setmanes amb nosaltres. Ens ha ajudat molt. Teníem necessitat d’aqueixa ajuda i m’ha semblat que ha tingut personalitat i ha aguantat les pilotes que ha pogut, encara que no hem generat tant per a veure-li alguna ocasió. Estem contents amb la seua progressió”.

Compartir.