Placeholder canvas
Setién: “Vam jugar el partit amb intel·ligència”
Setién: “Vam jugar el partit amb intel·ligència”

L’entrenador del Villarreal va lloar la concentració mostrada pels seus jugadors davant el Mallorca

El tècnic del Villarreal CF, Quique Setién, va destacar la importància de no haver-se desesperat davant el RCD Mallorca per a sumar la primera victòria de la temporada gràcies a un gol de Gerard Moreno (0-1). “El pla era jugar aquest partit amb intel·ligència. No comprometent massa la pilota perquè el Mallorca et trau un gol del no-res. Vam ser molt intel·ligents. Vam aconseguir mantindre la nostra porteria a zero i que no ens tiraren a porta. En la segona part ells van canviar el dibuix, però ens vam ajustar i controlar el partit. Vam marcar un gol important que ens va donar la victòria al final”, va comentar.

L’entrenador groc també va lloar l’actuació dels debutants: “Estic molt content amb els tres jugadors que han debutat hui. Gabbia ha estat molt ferm, sobri i encertat amb la pilota. Ben va tindre molta personalitat llançant molts desmarcatges i fent costat als seus companys. Ilias es va incorporar amb l’equip i els 15 minuts que ha jugat ho ha fet molt bé. Els tres ens aportaran moltes coses”.

Això sí, Setién assegura que encara queda molt per treballar per a continuar millorant: “Ens falten encara moltes coses. No és fàcil superar a un rival amb tanta gent en defensa. Cal tindre molta inspiració i gestionar la pilota molt ràpida”.

Compartir.