Placeholder canvas
Setién: “Aquests tres punts reforcen la nostra confiança”
Setién: “Aquests tres punts reforcen la nostra confiança”

El tècnic càntabre es va mostrar satisfet després de la victòria davant la Real Sociedad

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, va comparéixer en la roda de premsa posterior al gran triomf davant la Real Sociedad (2-0) en l’Estadi de la Ceràmica i va analitzar el partit davant aquest gran rival, donant-se per satisfet amb els tres punts aconseguits per a continuar mirant cap als llocs europeus.

Aquestes són les declaracions de l’entrenador groguet:

Importància de la victòria

“Sabíem de les connotacions que tenia aquest partit perquè tenim la intenció de ficar-nos a Europa. Tenim perseguidors i hi haurà una lluita tancada. Aquests tres punts ens permeten mirar el futur amb optimisme i acostar-nos a equips com la Real. Reforça moltíssim la confiança i alimenta l’estat d’ànim”.

Els canvis

“Un sempre intenta canviar les coses o donar descans a jugadors que han fet un esforç alt. La gent de refresc sempre ajuda. L’important és que tenim alguns jugadors amb lesions, però els que s’estan recuperant ens ajudaran. Espere que en aquest final de temporada estiguen en l’estat de hui els que s’han incorporat com Pedraza, Jackson o Lo Celso”.

Partit espectacular

“L’important és que hem fet un gran partit davant un gran rival. El partit ha sigut espectacular en tots els sentits, amb moltes alternatives, amb ocasions de gol, amb dos equips que volen jugar en camp contrari. Hi ha hagut moments de córrer i patir. Aquests partits els hauríem perduts quan vam tindre aqueixa ratxa negativa. Crec que és un grandíssim rival al qual és molt difícil guanyar i podem estar contents perquè hem fet un esforç extraordinari i ens hem vist reforçats amb el resultat”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.