Senna aconsella als joves sobre l’obesitat
Senna aconsella als joves sobre l’obesitat

VILLARREAL CF

L’exfutbolista del Villarreal CF, protagonista de les jornades de formació a l’IES Miralcamp

Una jornada enriquidora. L’exfutbolista i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, ha participat aquest migdia a les jornades de formació contra l’obesitat infantil que s’han dut a terme a l’IES Miralcamp de Vila-real. Senna ha format part d’una taula rodona en què va explicar la seua experiència com a futbolista professional i va aconsellar als joves presents, advertint-los de la importància d’una bona alimentació en l’esport i també per a la vida personal.

Al costat de Senna, van participar a la taula rodona, moderada per Diana Saura (Cap de la Secció d’Activitat Física de l’Esport de la Direcció Territorial de Castelló), Toni Simarro (Catedràtic en Educació Física), José Ramón Cantavella (Cap del Servici Municipal d’ ‘Esports de Vila-real) i Nuño Jiménez Walter (Llicenciat en Ciències de l’Educació Física i l’Esport i també en Psicologia).

Cal recordar que aquesta acció s’emmarca dins la iniciativa Endavant Formació del Villarreal CF, ja que el club i l’IES Miralcamp mantenen un conveni de col·laboració que serveix per establir unes línies d’actuació conjuntes per potenciar la importància d’una educació basada en l’acceptació de les diferències individuals i la valoració d’aquestes com un enriquiment personal i social. Molts jugadors del planter grocs porten temps estudiant a l’IES Miralcamp de Vila-real, aprofitant que es troba a tan sols uns metres de la Ciutat Esportiva.

Compartir.