Segueix l’emoció de la Yellow Cup Easter ’18
Segueix l’emoció de la Yellow Cup Easter ’18

HOYOYO

El torneig groc encara la segona jornada amb una infinitat de partits i sorpreses

Comença la segona jornada de la Yellow Cup Easter 2018, una espectacular competició que compta amb la participació de 130 equips i que se celebra a tres seus diferents: Ciutat Esportiva, Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica i les Instal·lacions Municipals de Les Alqueries.

Un total de 300 partits es disputaran durant tres dies frenètics de bon futbol. Després de 177 encontres celebrats en la jornada d’ahir, més de 70 esperen durant el dia d’avui. El torneig ha signat impressionants números de participació. No en va, compta amb més de 2.500 jugadors procedents de tots els racons del planeta. Es calcula, que al voltant de 20.000 assistents gaudiran de l’esdeveniment esportiu. Hi ha competició masculina i femenina dividida per categories amb jugadors des dels 6 fins als 19 anys. Els equips participants han arribat des de tots els racons d’Espanya i també de l’estranger, ja que aquesta vegada participen conjunts del Japó i Canadà.

Els futbolistes del primer equip del Villarreal CF Mario Gaspar i Rodrigo Hernández, així com l’exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del club, Marcos Senna, van realitzar ahir una multitudinària signatura d’autògrafs a la Ciutat Esportiva. Una festa en què també va participar la mascota del Villarreal CF, Groguet, que, un cop més, va fer les delícies dels més petits.

Festa a l’Estadi de la Ceràmica

La festa no és només al camp, sinó també fora d’ell. Esta vesprada, a partir de les 18.00 hores, Marcos Senna i un porter del primer equip presidiran el lliurament de medalles i diplomes als participants de la present edició de la Yellow Cup Easter 2018. L’acte es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió del club a través d’internet.

Durant aquest genial torneig de futbol s’han programat una infinitat d’activitats complementàries que faran gaudir encara més als xiquets, com visitar l’Estadi de la Ceràmica, la Ciutat de les Ciències de València, Bioparc, sopar de líders, còctel de benvinguda, festa del Torneig, atraccions en els camps i Village groga.

Per seguir en directe els resultats i les classificacions dels grups de la Yellow Cup Easter es pot visitar el web oficial del torneig: RESULTADOS Y CLASIFICACIONES

Encara obertes les inscripcions per a la ‘Villarreal Final Cup’ i ‘Yellow Cup Summer’

La Yellow Cup Easter és un dels quatre tornejos que organitza el Villarreal CF juntament amb la Villarreal Final Cup (del 8 al 10 de juny), Yellow Cup Summer (del 22 al 25 de Juny) i Costa Girona Cup (del 27 de Juny a l’1 de juliol). Més info: http://www.torneosinternacionalesvillarrealcf.com/

Cal recordar que encara està oberta la inscripció per als dos tornejos que es disputaran al juny: Villarreal Final Cup (8 al 10 de juny) i la Yellow Cup Summer (22 al 25 de juny). La inscripció és online i tanca l’1 d’abril:

Compartir.