Segorbe es bolca amb el clínic de Marcos Senna
Segorbe es bolca amb el clínic de Marcos Senna

VILLARREAL CF

Aquesta localitat serà protagonista d’Endavant Provincia davant el RC Deportivo (diumenge, 20.00 hores)

La localitat de Segorbe serà protagonista a l’Estadi de la Ceràmica diumenge que ve davant el RC Deportivo (20.00 hores) gràcies a Endavant Província. La iniciativa llançada pel Submarí porta promocionant els diferents municipis castellonencs des de la temporada 14/15.

La presentació d’Endavant Segorbe s’ha dut a terme aquesta vesprada a la Ciutat Esportiva El Sisterre amb la presència del membre del Departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Tino Traver. A més, l’exfutbolista ‘groguet’, Marcos Senna, va impartir sobre el camp l’habitual clínic al costat de diversos tècnics del futbol base groc. Desenes de joves talents de Sogorb van poder gaudir dels consells del exinternacional del Submarí.

La localitat castellonenca aprofitarà el duel de LaLiga Santander per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials entre la població. En els exteriors de l’Estadi de la Ceràmica s’instal·laran carpes amb material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics de la zona dins d’una increïble ‘Fan Zone’ que molts aficionats ja han gaudit en els partits disputats a l’estadi.

Compartir.