Placeholder canvas
Rulli: “Volem ser primers de grup guanyant en Sivas”
Rulli: “Volem ser primers de grup guanyant en Sivas”

El porter argentí ha destacat que l’equip està mentalitzat a certificar el lideratge i la classificació a setzens de final de l’Europa League

El porter argentí del Villarreal, Gerónimo Rulli, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat de l’equip groc, que s’enfronta davant el Sivasspor en UEFA Europa League aquest dijous a les 18.55 hores: “Arribem en un bon moment. Anem a Sivas amb l’objectiu de certificar el primer lloc. Serà un partit complicat i molt físic, diferent al que vivim a casa. Ells imposaran un nivell d’intensitat molt alt, ja que es juguen seguir amb vida. Hem de traure la nostra millor versió per a guanyar el partit”.

A més, el ‘13’ groc ha valorat el treball del Villarreal en aquests primers mesos de competició: “El balanç és molt positiu. Encara podem millorar molt. Hi ha marge de millora i així i tot estem aconseguint grans resultats. El tècnic ens exigeix i ajuda a augmentar li nivell individual. Estem fent un gran inici de temporada, però podem anar a més i continuar creixent i això és el que volem aconseguir”.

Per a escolta les declaracions de Gero Rulli només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Compartir.