Rukavina estrena titularitat a la Copa del Món
FIFA

El defensa groc va disputar els 90 minuts del xoc entre Sèrbia i el combinat brasiler (0-2)

El defensa del Villarreal Antonio Rukavina va estrenar titularitat en una Copa del Món durant el partit d’aquest dimecres entre el combinat serbi i la selecció brasilera (0-2). Tot i no poder evitar la derrota i consegüent eliminació del combinat balcànic, Rukavina va signar un gran partit, frenant amb èxit a l’estrella de la ‘canarinha’ Neymar Jr.

El ’22’ groc, que va disputar el partit complet davant la ‘verd-amarela’, ja havia comptat amb minuts en el debut de Sèrbia davant Costa Rica al Mundial de Rússia 2018, que va acabar en victòria per la mínima per al conjunt dirigit per Mladen Krstajic.

El calendari dels futbolistes grocs al Mundial de Rússia és el següent (horari a Espanya):