Placeholder canvas
Roig: “Serà una temporada per a gaudir”
Roig: “Serà una temporada per a gaudir”
||||||

El president del Villarreal ha agraït la confiança als 17.173 que van renovar el seu abonament

La presentació de la campanya d’abonaments 2021/22 del Villarreal CF ha tingut lloc aquest migdia en El Ceramista, el nou restaurant situat en l’Estadi de la Ceràmica. El president de l’entitat groga, Fernando Roig, ha remarcat la il·lusió que genera als aficionats ‘groguets’ el moment dolç que viu el club després de guanyar el seu primer títol: “Som campions d’Europa i disputarem el dia 11 la Supercopa contra el Chelsea. Hem de gaudir aquests moments”. Així doncs, Roig ha anunciat que el Villarreal espera aquesta temporada una xifra rècord d’abonats: “La gent té moltes ganes després d’haver estat al voltant de 400 dies sense futbol en directe. Ho hem vist en l’Eurocopa, sobretot en països com Hongria. A Vila-real gaudirem d’una grandíssima temporada en la Champions. Partim de més de 16.000 i a partir d’ací anirem pujant”.

A més, cal destacar que, si no sorgeixen contratemps, “les previsions són de poder assistir des del primer partit. Tindrem la millor afició”, ha subratllat el president, que ha aprofitat per a “donar les gràcies als 17.173 abonats que van confiar en el projecte amb la incertesa que hi havia, que després es va convertir en una certitud total que no s’anava a poder entrar a l’estadi”. Per això, el Villarreal CF ha premiat a aquests fidels aficionats.

El Submarí viu un dels millors moments de la seua història, però sense desviar-se del rumb que li ha portat a aconseguir tals gestes i amb la ferma intenció de continuar creixent. “Tenim la sensació d’invertir en futur, ens dona alegria ser ací, no tenim cap problema econòmic. Tenim una salut molt bona, grans categories inferiors i un Femení en Primera. Som campions de l’Europa League i hem gaudit amb la rúa i fent-nos fotos amb la Copa”, ha manifestat Roig en l’acte celebrat amb els mitjans de comunicació.

 

Compartir.