Placeholder canvas
Roig: “Seria bo per a tots acabar LaLiga”
Roig: “Seria bo per a tots acabar LaLiga”
||||||

El president groc confia a poder reprendre la competició quan ho permeten les autoritats sanitàries

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va afirmar aquest dijous que seria positiu poder reprendre la competició quan ho permeten les autoritats sanitàries: “Seria bo per a tots poder concloure el campionat, encara que siga a porta tancada, amb el vistiplau de les autoritats. LaLiga està treballant en això i compta amb els mitjans de prevenció per a possibilitar aquest retorn”.

El màxim mandatari groc va comparéixer davant els mitjans de comunicació aquest migdia en una roda de premsa celebrada en les instal·lacions del Grup PAMESA, patrocinador principal del club, per a explicar les mesures de prevenció adoptades per l’empresa castellonenca davant el COVID-19. En ella, també va intervindre el Cap dels Serveis Mèdics del Villarreal, Adolfo Muñoz, que es va encarregar d’explicar amb detall tot el protocol sanitari.

Durant la compareixença, Fernando Roig va comunicar que el club ha aconseguit un acord de rebaixa salarial amb el primer equip i que descarta presentar un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació): “Per a mi és un objectiu prioritari i un orgull mantindre els llocs de treball dels nostres empleats tant del Villarreal com del Grup Pamesa. Per això, hem decidit rebutjar aquesta opció”.

D’altra banda, el mandatari ‘groguet’ va subratllar la necessitat de fer un esforç comú perquè la volta de la competició de lliga es faça realitat, una vegada aconseguits els acords entre totes les parts implicades: “El futbol dona ocupació a 180.000 persones i suposa el 1% del PIB d’aquest país. No hem de suspendre la competició. Tots hem d’acostar el muscle perquè, quan siga possible, la maquinària es pose novament a funcionar”.

Així mateix, el dirigent del club va aprofitar la seua intervenció per a aplaudir l’excel·lent treball que està realitzant el personal sanitari del nostre país per a combatre la pandèmia del COVID-19: “Són herois, igual que les forces i cossos de seguretat i els treballadors del sector primari del nostre país. Sense ells, aquesta lluita no seria possible”.

Finalment, el president groc va afegir que, en cas de reprendre’s la competició, el Villarreal prendria les màximes mesures de prevenció per a evitar contagis: “En el seu moment ja vam fer proves de detecció. Tornaríem a repetir-les abans de reincorporar-nos. Som un dels pocs equips que té una Residència en les seues instal·lacions esportives. Comptem amb la possibilitat de concentrar-nos allí”.

Compartir.