Placeholder canvas
Roig: “El dinosaure i la seua dedicatòria és un honor per al Villarreal”
Roig: “El dinosaure i la seua dedicatòria és un honor per al Villarreal”

El president ha enaltit la gran labor dels científics en el descobriment del Protathlitis cinctorrensis

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha encapçalat l’acte de presentació del Protathlitis cinctorrensis, que s’ha celebrat aquest migdia en el Restaurant El Ceramista de l’Estadi de la Ceràmica al costat de l’equip científic format per investigadors del Grup Guix de Vila-real, de la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat de València, responsables d’aquesta magnífica troballa paleontològica.

El dirigent groc s’ha mostrat agraït davant la dedicatòria del grup científic: “No soc expert en la matèria, però agraeixo molt el detall de dedicar-l’hi al Villarreal CF pel títol de la UEFA Europa League i pel centenari. Unir Cinctorres i Vila-real és una gran idea. Nosaltres som feliços per celebrar el centenari, que són 100 anys, i aquí parlem de 127 milions d’anys. És impressionant. I serveix per a veure d’on venim i l’efímers que som”.

Per part seua, Fernando Roig ha manifestat el seu suport i compromís amb aquest descobriment i amb la impecable labor científica d’aquest grup d’investigadors: “El Villarreal intentarà posar en valor el treball d’aquests professionals i promocionar aquest impressionant descobriment. Admirem el treball científic i hem de secundar-lo. És un honor per al club que hàgiu pensat en nosaltres. Tant de bo puguem continuar fent aquestes recerques que aporten a la ciència. Gràcies pel vostre treball”.

Compartir.