Placeholder canvas
Robin Stacey, un ‘groguet’ anglés
Robin Stacey, un ‘groguet’ anglés
||||

El fan anglés Robin Stacey ha estat seguint als ‘groguets’ durant més d’una dècada

 

Inspirat per Bruno Soriano, Robin Stacey va començar a ser aficionat del Villarreal en 2008 i ha sigut un gran seguidor  dels grocs des de llavors.”Vaig començar a jugar a la lliga dominical al Regne Unit com a migcampista defensiu, i veia vídeos de Bruno Soriano per a intentar jugar com ell. Era un jugador de classe mundial, molt tranquil amb la pilota i molt inspirador. Era una fortalesa en el camp i una autèntica llegenda. Des de llavors, vaig començar a seguir al Villarreal i em vaig enamorar”.

De fet, l’amor de Robin pel club li va portar a mudar-se a Espanya per un temps en 2013, on va fer algunes connexions especials: “Em vaig mudar a València i solia anar a veure al Villarreal cada dues setmanes. Em vaig fer molt bon amic de Robin Harris, un altre seguidor anglés del Villarreal. Sé que molts aficionats del Villarreal ho coneixien i lamentablement va morir enguany. Va ser una inspiració per a mi i em vaig aficionar encara més al Villarreal gràcies a ell. Ha sigut probablement el millor any de la meua vida, i això es deu en gran part al Villarreal, gràcies a l’acolliment i a la complicitat dels aficionats”.

Abans de la pandèmia del covid-19, el coordinador d’estudis a l’estranger de la Universitat de York era un visitant habitual de l’Estadi de la Ceràmica: “Volava per a veure alguns partits cada temporada. El meu millor partit va ser el primer que vaig veure en persona, el Villarreal 4-1 València, en el qual vaig poder conéixer a Robert Pirès després del partit”.

Encara que de moment només pot veure-ho per televisió, Robin espera tornar prompte: “Ara estic veient tots els partits en LaLiga TV, mentre escolte Ràdio Vila-real, la qual cosa m’ajuda amb l’idioma. Espere tindre molts més records feliços com a aficionat del Villarreal en l’estadi, i quan em retire, pense traslladar-me a Espanya i assistir a més partits si és possible.”

Al Villarreal CF, a través de la sèrie #YellowsAroundTheWorld, contarem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.