Respecte i màxima il·lusió amb la Copa del Rey
Respecte i màxima il·lusió amb la Copa del Rey
||||||

Unai Emery veu la competició del ‘KO’ com una oportunitat per a competir amb “un premi final molt llaminer”

Unai Emery va comparéixer en la roda de premsa prèvia a la Primera Eliminatòria de la Copa del Rey, que tindrà lloc demà (19.00 hores) en Riazor davant el Victoria CF, club històric del futbol gallec que actualment milita en Preferent. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del tècnic d’Hondarribia:

La Copa

“Plantegem aquesta competició com una oportunitat per a competir, per a trobar un camí on el premi final és molt llaminer per a equips de primera línia i un accés a Europa. Un títol sempre és una cosa prestigiosa que queda en la història. No som el favorit principal per a guanyar aquesta competició, però sí un candidat”.

El rival

“És un premi per a tots els equips de divisions inferiors tindre l’oportunitat de competir puntualment amb equips de Primera. Respectem al màxim la Copa i als equips que participen. La idea és fer uns certs canvis en l’equip, però continuar treballant. Farem una anàlisi de l’equip rival, dins de les possibilitats que tenim. Hi ha futbolistes que venen de lesions i necessiten jugar”.

Xarrada amb la plantilla

“Hem posat els punts de realitat de la temporada que portem. Tenim l’oportunitat d’entrar en la següent fase de la Lliga de Campions. El resultat del Manchester United no ens ha d’impedir veure les coses bones que vam fer. El mateix va passar contra el Barcelona. No hem de caure en la frustració sense deixar de ser autocrítics. Els jugadors també donen la seua opinió d’una manera assertiva. Hem de continuar sent optimistes des de la realitat. També hem parlat de la Copa, que ens dona la possibilitat de ser candidats a un títol. Si anem fent passos, el mes de gener serà molt dur en aquesta competició i hem d’estar preparats”.

Gerard

“Progressivament, ha anat participant més en els entrenaments. Demà està dins de la convocatòria. Volem portar un pas ferm per a evitar recaigudes, que s’adapte físicament a l’exigència dels partits i que ens ajude amb les seues qualitats”.

Compartir.