#QuieroCorredor
#QuieroCorredor
HOYOYO

El Villarreal CF dóna suport a la campanya a favor de la doble via ferroviària d’alta velocitat

El Villarreal CF ha donat suport aquest migdia la campanya #QuieroCorredor en un acte que s’ha celebrat a la Plaça de Seté del Grau de Castelló i que ha comptat amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza; del migcampista de Talavera del primer equip, Manu Trigueros; del director general del Villarreal CF, Federico Alcácer i del membre del departament de Relacions Institucionals del club, Tino Traver.

A l’esdeveniment també ha assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig; l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el president de la Diputació, Javier Moliner i el president de la CEV Castelló, Sebastián Pla.

L’objectiu era promocionar l’autobús del moviment #QuieroCorredor, que fins aquest dissabte estarà a Castelló. Hui es pot visitar a la Plaça de Seté del Grau de Castelló i demà a la Plaça de l’Ajuntament de Castelló.

Després de la presentació va tindre lloc una taula rodona en la qual es van debatre les principals implicacions de la infraestructura per al teixit econòmic i social de la província de Castelló, i en què van participar destacats representants de la societat castellonenca.

Què és el Corredor Mediterráneo?

El Corredor Mediterráneo és una doble via ferroviària d’alta velocitat que discorrerà des de la frontera francesa fins a Algesires, unint ciutats tan importants com Barcelona, ​​València, Alacant, Múrcia i Màlaga i connectant-les a la vegada amb la resta d’Europa. No obstant això, el Corredor Mediterráneo és encara un projecte incomplet i irregular en pràcticament tots els seus trams.

Compartir.