Placeholder canvas
Dia: “Vull créixer al Villarreal i guanyar títols”
Dia: “Vull créixer al Villarreal i guanyar títols”
||||||

Boulaye Dia ha sigut presentat hui oficialment com a nou jugador del Submarí de la mà de Fernando Roig Negueroles

La flamant incorporació del Villarreal CF, Boulaye Dia, ha sigut presentat aquest migdia a la Ciutat Esportiva acompanyat del conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles. L’atacant franc-senegalés s’ha mostrat molt satisfet de poder començar aquesta nova aventura: “Estic molt feliç de ser ací. Moltes gràcies al president, directius, staff tècnic i companys per l’acolliment. Estic molt content d’estar en aquest club per a progressar en la meua carrera esportiva”.

Durant la compareixença, Dia ha destacat el bon acolliment que ha tingut en la seua arribada a Miralcamp: “Les sensacions són molt bones, hi ha diversos companys que parlen francés i això sempre fa que et sentes ben acollit. També he pogut parlar amb Unai Emery”.

“He arribat bé, he estat aprenent i coneixent el grup, he d’aprendre els automatismes per a entendre’m tan bé com siga possible amb els meus companys i traure el millor rendiment al servei del club”, ha afegit el nou ariet del Villarreal.

Així mateix, Boulaye Dia ha confessat que li agradaria créixer de la mà del club: “Vull tindre continuïtat i millorar nivell de joc cada temporada. Vull créixer al Villarreal i desenvolupar la meua carrera conjuntament amb els triomfs del club i guanyar títols. La Champions és la millor competició i em prepararé duro per a això. Em va ajudar a decantar la balança per aquest club i espere estar llest”.

Un atacant polivalent

D’altra banda, Boulaye Dia ha subratllat que pot desembolicar-se en diferents posicions d’atac: “Em considere un ‘9’ pur, però he jugat també més en banda i com segon punta”. A més, per les seues característiques, el davanter, que ve de marcar 14 gols en la lliga francesa i dues més en la copa del país gal, podrà aportar alternatives a l’estil de joc de Unai Emery: “Puc aportar més profunditat a l’equip, especialment, en carrera, creant espais i obrint el camp. Crec que tinc qualitats diferents de les dels meus companys i ens podem complementar”.

Finalment, Dia ha declarat la importància de l’afició per als futurs èxits del club: “És molt important el suport dels aficionats perquè ens transmet força. Quan jugues a casa, no hi ha res com tindre el camp ple”.

Roig Negueroles: “És un jugador diferent al que teníem”

El conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, també ha valorat la versatilitat i la diferenciació de l’exjugador del Stade de Reims: “*Boulaye Dia és un jugador que porta tres temporades a bon nivell en la lliga francesa, que nosaltres hem seguit tots aquests anys i créiem que és un jugador diferent al que teníem i que ens pot aportar molt en la zona ofensiva. És una gran incorporació i estem molt contents de tindre-li ací”.

Compartir.