skip to content
“Qui ve al Mini sap que gaudeix”
“Qui ve al Mini sap que gaudeix”
||||

Miguel Álvarez analitza el que serà el duel de filials davant el Real Madrid Castilla (diumenge, 12.00h)

El Villarreal B s’enfronta aquest diumenge a les 12.00 hores al Real Madrid Castilla en el Mini Estadi. El tècnic del filial groguet, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a aquest duel de filials. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions de l’entrenador de Jaén:

Dinàmica positiva

“Qualsevol resultat no ens trau del camí, però quan es guanya, tot és més suportable. Damunt juguem el segon partit seguit a casa i contra un rival de tant de potencial, per la qual cosa estem esperant que arribe com més prompte millor el diumenge”.

A omplir el Mini

“La millor manera d’aconseguir que vinga l’afició és el que estan fent els xics. El que ve ja sap que gaudeix. A casa, som un equip que fem coses perquè la gent gaudisca. En aquestes categories, la massa social que ve sempre ens porta en volandas. Els xics es mereixen que vinga la gent pel seu joc i la seua actitud en el camp”.

Recta final per a aconseguir els objectius

“Ja va arribant el final. No et pots permetre el luxe d’errar perquè ja no hi ha volta arrere. Tenim una il·lusió tremenda. Els xics estan fent un treball fenomenal i, ara que queden quatre partits, no volem eixir-nos dels llocs de promoció. Estem en el camí correcte”.

El rival

“El Real Madrid Castilla té molta qualitat de mig camp per a dalt. Són un equip molt golejador i tenen gent desequilibrante en l’u contra un. Tots els equips t’exigeixen en aquesta recta final, però en aquest partit, l’exigència serà la seua qualitat individual. En el partit d’anada, ens van baixar a la Terra i ens van fer veure que en aquesta categoria cal estar sempre ‘a full’. Els xics són conscients del que han d’oferir en cada partit. Anem amb el pilot roig encés, però si estem al nostre nivell, som un equip difícil de batre”.

Compartir.