Placeholder canvas
Que comence ja
Que comence ja
||||||

Rubén Peña analitza les seues primeres setmanes de groc i assegura que l’equip està preparat per començar LaLiga

El nou lateral dret del Villarreal, Rubén Peña, ha assegurat que tant ell com els seus companys ja tenen moltes ganes que comence el campionat. El rival dels grocs serà el Granada CF (dissabte, 17 d’agost): “Tots estàvem esperant que arribés l’arrencada de LaLiga. Hem tingut una bona pretemporada, ens hem adaptat bé al que vol l’entrenador i estem preparats per al campionat”.

El defensa avilès no es fia del conjunt nassarita: “Vam començar amb el Granada que és un recent ascendit, cosa que ja vaig fer la temporada passada amb l’Osca i vam acabar perdent a Ipurúa. Tinc la lliçó ben apresa. Ells vindran amb molta gana i molta il·lusió, pel que ens trobarem un rival molt intens i amb les idees molt clares “.

Rubén Peña afirma que ja està completament recuperat de les molèsties físiques que li van frenar en l’inici de la pretemporada: “Les dues primeres setmanes les vaig completar força bé, però després del partit amb el Levante vaig tindre problemes amb el genoll, es va inflamar una mica i no tenia tots els graus en l’hiperextensió, pel que van decidir que havia de portar un camí més lent i treballar amb més tranquil·litat. Però ja porte una setmana i mitja treballant bé i no m’ha tornat a molestar, hem treballat bé i ja estic amb bones sensacions de cara a l’inici del campionat”.

El veloç defensa groc es mostra confiat en les possibilitats del Submarí en aquesta temporada: “Tenim una idea de joc associatiu, de mimar la pilota, però sent verticals i amb arribades. Hem de ser impredictibles i amb diverses alternatives de joc, hem de ser un equip complicat amb moltes alternatives, un equip que el rival mai sàpiga el que farà”.

Rubén Peña espera completar una gran campanya al carril dret groc. “Sóc un jugador amb fam i ambició, és el que m’ha portat aquí i és el que penso seguir fent. Tinc un caràcter fort i no m’agrada perdre a res, el que tinc clar és que posaré tot de la meua part en cada setmana per posar-se’l complicat a l’entrenador”, ha comentat.

Per finalitzar, Penya va destacar la igualtat de LaLiga: “LaLiga està molt igualada. Cada any s’està complicant per a tots els equips. Fins Madrid i Barcelona estan fallant per aquesta igualtat, de manera que espere que segueixi sent així”.

Per veure i escoltar la roda de premsa de Rubén Peña tan sols cal punxar al ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.