Punt i final a una temporada inoblidable (2-0)
LALIGA

El Villarreal perd davant l’Sporting, que es va emportar els punts amb gols de Jony i Sergio Álvarez

El Villarreal va perdre davant l’Sporting de Gijón a El Molinón i va posar punt i final a una temporada inoblidable, en què ha estat capaç d’acabar quart a la Lliga i arribar fins a semifinals de la UEFA Europa League.

El Submarí va buscar la victòria des del primer minut i va disposar de clares ocasions de gol. La millor d’elles la va tenir Leo Baptistao en els primers compassos, però el xut del brasiler va topar amb el pal esquerre de la porteria de Cuéllar.

La jugada del 1-0 es va produir al minut 8. Jony va connectar una espectacular volea després d’una centrada des de la dreta i va superar a Barbosa amb un xut que va entrar enganxat al pal.

El 2-0 definitiu va arribar ja a la segona meitat. Sergio Álvarez va enganxar un gran xut des de la frontal i la pilota va entrar amb violència a la porteria després de tocar al travesser. El Villarreal ho va intentar fins al final, però no va trobar el premi del gol.

Real Sporting de Gijón: Cuéllar; Lora, Luis Hernández, Jorge Meré, Isma López; Carmona (Halilovic, m. 67), Sergio Álvarez, Rachid, Jony (Barrera, m. 81); Guerrero (Castro, m. 63) i Sanabria.

Villarreal CF: Barbosa; Mario, Bailly, Bonera (Víctor Ruiz, m. 46), Rukavina; Nahuel (Denis Suárez, m. 73), Jonathan dos Santos, Trigueros, Samu Castillejo; Samu García i Leo Baptistao (Bakambu, m. 75).

Gols: 1-0. Min. 8: Jony. 2-0. Min. 78: Sergio Álvarez.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarro). Groga al local Rachid i als visitants Víctor Ruiz i Mario.

Estadi: El Molinón.