Punt de prestigi a casa del líder (0-0)
||||||

El Villarreal neutralitza al Real Madrid i obté un valuós empat de la seua visita al Santiago Bernabéu

Valuós empat en el Santiago Bernabéu (0-0). El Villarreal va empatar davant el Real Madrid en una competit encontre en el qual els grocs van poder fins i tot emportar-se la victòria. El conjunt d’Unai Emery va oferir una gran imatge a casa del líder, signant un impressionant primer temps i sent molt competitius en els segons 45 minuts.

El Villarreal va saltar al terreny de joc amb diverses novetats en la formació titular respecte a l’última victòria de lliga davant l’Elche CF. L’onze ‘groguet’ presentava fins a cinc variacions. Rulli, Raúl Albiol, Juan Foyth, Alberto Moreno i Coquelin van arrancar com a titulars en el Santiago Bernabéu.

L’equip d’Unai Emery va iniciar el partit amb valentia i apostant pel futbol associatiu. Els ‘groguets’ es van fer amb la pilota en els primers compassos, fent circular l’esfèric amb molt de criteri en el feu blanc.

La millor ocasió del Villarreal en la primera meitat va arribar en el minut 13 de partit. Danjuma va llançar un potent tret que va detindre Courtois amb una impressionant estirada. Era el primer avís del Submarí.

El Villarreal mantenia el domini de l’encontre quan el partit aconseguia la primera mitja hora de joc. Al no gaudir de la possessió, el Real Madrid tractava de contrarestar el futbol ‘groguet’ armant ràpides transicions de pilota a l’esquena dels zagueros grocs. La primera meitat va arribar a la seua fi amb el Villarreal oferint una imatge excel·lent sobre el sempre imponent verd del Santiago Bernabéu.

En els segons 45 minuts, el Real Madrid va fer un pas al capdavant, va avançar línies i va començar a disputar-li la possessió a l’equip d’Unai Emery. A la tornada dels vestidors, el conjunt blanc va tindre una oportunitat per a avançar-se en el marcador. Una rematada de cap de Militao, després d’un gran centre d’Asensio en una acció a pilota parada, va marxar desviat de la porteria defensada per Rulli. Poc després, va replicar l’equip ‘groguet’ amb un tret llunyà de Danjuma des de la frontal de l’àrea. La va detindre sense problemes Courtois.

En els últims minuts de partit, el Reial Madrid es va anar amb tot a l’atac i va obligar el Villarreal a defensar l’empat en el Santiago Bernabéu. En el 81’, Gero Rulli va fer gala dels seus espectaculars reflexos, traient una impressionant manyopla a una cabotada d’Isco dins de l’àrea xicoteta.

Finalment, el partit va arribar a la seua fi amb 0-0 i el Villarreal va sumar un valuós punt en la seua visita al Santiago Bernabéu. L’equip d’Unai Emery tornarà a jugar dimecres que ve, a les 21.00 hores, davant el Manchester United en Old Trafford.

Fitxa tècnica

Real Madrid: Courtois; Valverde, Militao, Alaba, Nacho; Modric (Hazard, m. 73), Casemiro, Asensio (Isco, m. 81); Rodrygo (Camavinga, m. 46), Benzema i Vini JR.

Villarreal CF: Rulli; Foyth (Mario Gaspar, m. 86); R. Albiol, Pau, Alberto M; Coquelin (Moi Gómez, m. 58), Capoue, Parejo; Yeremy (M. Trigueros, m. 84), Paco Alcácer (Dia, m. 57) i Danjuma (R. Peña, m. 84).

Àrbitre: Gil Manzano (Comité extremeny). Va amonestar al local Vini Jr i als visitants Coquelin i Moi Gómez.

Incidències: Partit entre el Real Madrid i el Villarreal CF corresponent a la jornada 7 de LaLiga 2021/22 celebrat en l’Estadi Santiago Bernabéu davant 23.985 espectadors.