Primera derrota del Villarreal en la Youth League (1-2)
||||

L’equip groc cau davant el Manchester United, que va anotar amb dos gols en la segona meitat

El Villarreal CF va concedir la seua primera derrota en la UEFA Youth League (1-2). El conjunt groc va caure davant el combinat ‘red devil’, que va remuntar l’encontre en la segona meitat amb dos gols en l’última mitja hora de partit.

El conjunt de Pere Martí es va avançar en el marcador per mediació d’Álex Jiménez, que va enviar a la xarxa un precís testarazo precedit per un gran centre a l’espai de Rodri Alonso. Els ‘groguets’ van ser amos i senyors de l’encontre durant els primers 45 minuts. No obstant això, es van anar al descans amb un lleuger avantatge de 1-0. Jorge Pascual, Tiago Geralnik i, en última instància, Pacheco van errar excel·lents oportunitats d’ampliar la renda en els últims compassos del primer temps.

La segona meitat va ser una altra història. El Manchester United va ser notablement superior als ‘groguets’, que no van trobar la gran versió que van oferir en el primer temps. A l’hora de partit, McNeill va igualar la contesa i a cinc minuts del final Mather li va donar la volta al marcador.

Després de la derrota en el Mini Estadi, el Villarreal haurà de guanyar a l’Atalanta en l’última jornada i esperar que el conjunt anglés no aconseguisca el triomf davant el Young Boys per a passar com primer de grup i classificar-se de manera directa als huitens de final.

Villarreal CF: Jorgensen; Mateo (Carlos Segura, m. 87), Espigares, Marlone, Bonachera (Pablo Navarro, m. 70); Rodri Alonso, Gelardo, Pacheco, Tiago Geralnik (Jordi Ortega, m. 81); Álex Jiménez (Joan Torrents, m. 70) i Jorge Pascual.

Manchester United: Vitek; Jurado, Bennet, Mengi, Hardley (Garnacho, m. 63); Mainoo, Mejbri, Hansen-Aaroen (Savage, m. 63), Fernández; McNeill (Mather, m. 63) i Elanga.

Gols: 1-0. Min. 34: Álex Jiménez. 1-1. Min. 62: McNeill. 1-2. Min. 85: Mather.

Àrbitre: Victor Jorge Fernandes (Portugal). Va amonestar als locals Tiago Geralnik, Jordi Ortega i Aitor Gelardo, així com als visitants Hardley, Mengi, Fernández i Garnacho.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Manchester United corresponent a la jornada 5 de la UEFA Youth League 2021/22 celebrat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.