Placeholder canvas
Presentació del ‘II Trofeu Villarreal CF’ de pilota
Presentació del ‘II Trofeu Villarreal CF’ de pilota

HOYOYO

L’acte tindrà lloc aquest dimecres 19 de juliol a la Ciutat Esportiva (12.30 hores)

La segona edició del ‘Trofeu Villarreal CF’ de pilota valenciana es presentarà demà dimecres 19 de juliol a les 12.30 hores a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF. L’acte comptarà amb la presència del vicepresident del club, José Manuel Llaneza, i l’exjugador i organitzador del torneig, Pepe Mezquita.

La competició aplegarà els millors esportistes i es disputarà aquest estiu al Trinquet de Vila-real. Un torneig de prestigi que es realitza des de fa més de 20 anys i que, per segona vegada, serà patrocinat per l’entitat groga.

A la primera edició del ‘Trofeu Villarreal CF’, el títol va ser per al trio format per Francès, Javi i Monrabal. La final es va disputar al Trinquet de Vila-real baix una gran expectació. Va ser una final per al record entre els citats Francès, Javi i Monrabal contra Pere Roc II, Dani i Carlos que va acabar amb un resultat de 35-60 a favor dels blaus, encara que tots els jugadors anaven vestits amb la samarreta del Villarreal CF.

El club s’enorgulleix a ser partícip i col·laborar amb l’impuls d’un esport tradicional tan arrelat entre els valencians. ¡Endavant pilota valenciana!

Compartir.