Posada de llarg d’Endavant Vila-real
Posada de llarg d’Endavant Vila-real
VILLARREAL CF

La ciutat de Vila-real serà protagonista de la iniciativa Endavant Província davant la Real Sociedad

La sala de premsa de l’Ajuntament de Vila-real ha acollit aquesta vesprada la presentació oficial d’Endavant Vila-real, que serà la localitat protagonista de Endavant Província en el xoc davant la Real Sociedad del pròxim diumenge 18 de setembre (18.30 hores). Aquesta iniciativa va nàixer fa ja dues campanyes amb la intenció de promocionar el turisme a Castelló.

L’acte de presentació s’ha celebrat en la sala de premsa de l’Ajuntament de Vila-real i ha comptat amb la presència del membre del departament de Relacions Institucionals, Tino Traver, així com amb la del exjugador del Villarreal CF, Marcos Senna, i la del regidor de Turisme de Vila-real, Emilio Obiol.

Vila-real aprofitarà el duel de lliga per a donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. Fora de l’estadi El Madrigal s’instal·laran carpes en les quals es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics. En el descans del partit s’emetrà un espot en el vídeo marcador i durant tota la setmana estarà en la web del Villarreal CF. A més, cal destacar que la banda de música Unió Musical La Lira de Vila-real interpretarà diverses peces sobre la gespa del Madrigal.

Mancant dues hores per al començament del partit contra la Reial Societat arrancarà la festa en els limítrofs del remodelat estadi del Madrigal. Els seguidors que s’acosten podran passar-ho en gran en la Fan Zone abans del partit amb música en directe, castells inflables, futbolí humà, jocs tradicionals i moltes més sorpreses.

Finalment, cal destacar que com ja va succeir amb Vinaròs, el exjugador Marcos Senna i cinc entrenadors del futbol base groc han realitzat un clínic per als més joves de la localitat. En aquesta ocasió, la jornada s’ha celebrat en la Ciutat de l’Esport Municipal, que s’ha estrenat amb aquest acte.

Compartir.