Plan d’activitats d’Endavant Almenara
Plan d’activitats d’Endavant Almenara

VILLARREAL CF

La localitat de la Plana Baixa serà protagonista davant el Málaga

Els aficionats del Villarreal que acudisquen a El Madrigal per a animar al Submarí en el partit de lliga del pròxim diumenge contra el Málaga (19.00 hores) tindran també l’oportunitat de gaudir de tots els atractius que ofereix Almenara. I és que la localitat de la Plana Baixa serà protagonista de l’última jornada de l’any de la iniciativa Endavant Província, proposta nascuda amb el ferm propòsit de promocionar el turisme en la província de Castelló.

Així, la iniciativa continua amb el seu reeixit recorregut després de donar a conèixer ja a Vinaròs, Onda, Penyíscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Sogorb, Navaixes, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, la Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, la Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbers, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Orpesa i Torreblanca.

Per a aquest partit, el club ha preparat una sèrie d’activitats prèvies amb la finalitat de donar a conèixer Almenara que es desenvoluparan tant abans com durant la trobada davant el conjunt andalús. Les activitats són les següents:

Diumenge, 17 de maig:

  • 14.30 hores: Dinar oficial de les directives del Villarreal CF i el Málaga en el restaurant Entrelíneas de l’Estadi El Madrigal. El menú anirà a càrrec de Santiago Yanguas, del Restaurant Yan-Fort (Almenara).
  • 17.00 hores: Arribada dels 1.200 aficionats d’Almenara convidats pel club, que veuran el partit en directe des de les graderies d’El Madrigal.
  • 17.00 hores: Als voltants d’El Madrigal s’instal·laran carpes perquè els aficionats puguen gaudir de tota la informació turística de la localitat. A més, es realitzarà una degustació de suc de taronja. Tot açò animat pel grup de “Dolçaina i Tabal”.
  • 18.30 hores: Desfilada per la gespa d’El Madrigal de la Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, dirigida per Miguel Bautista.
  • 19.00 hores: Començament del partit. Està previst que l’alcalde d’Almenara, Vicent Gil, assistisca al partit en el Palco VIP d’El Madrigal.
  • 19.45 hores: Descans del partit. El vídeo marcador d’El Madrigal oferirà un vídeo promocional turístic sobre Almenara.
  • 19.45 hores: Segona desfilada per la gespa d’El Madrigal de la Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, dirigida per Miguel Bautista.
Compartir.