Pla d’activitats per al Villarreal-Levante
Pla d’activitats per al Villarreal-Levante
||||

Una campanya de recollida de joguets, la visita dels patges dels Reis Mags, l’actuació del Groc Talent i el Torneig 3×3 Groguet donen vida a la prèvia del derbi autonòmic

Gaudeix de la prèvia del partit davant el Levante UD! Els aficionats del Villarreal podran gaudir d’innombrables activitats abans de presenciar el derbi autonòmic del pròxim dilluns 3 de gener, a les 19.00 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

Els patges reals visiten la Fan Zone

La Fan Zone, situada en la plaça adjacent a l’Estadi de la Ceràmica, donarà principi dues hores abans de l’inici de l’encontre. A les 17.00 hores, arribarà el seguici de patges dels Reis Mags per a recollir les cartes de desitjos dels ‘groguets’ més xicotets de la casa.

La carta de desitjos del Villarreal CF es pot descarregar de manera gratuïta en el document adjunt a la present notícia. Els aficionats també poden recollir-la sense cost a les Tendes Oficials del club groc.

El Villarreal impulsa la campanya ‘Otra vida para tu juguete’

Amb motiu de les festivitats nadalenques, el Villarreal CF també ha activat una campanya solidària de recollida de joguets. Baix el nom Otra vida tu juguete el club groc fa una crida als seus aficionats perquè donen joguets, que seran entregats en els diferents centres d’acolliment de la província de Castelló.

Els joguets poden ser nous o usats, sempre que es troben en bon estat. L’objectiu de la campanya és que els usuaris d’aquests centres especials també reben regals en aquestes dates tan assenyalades.

El lliurament de joguets es farà efectiva en la mateixa carpa dels patges reals, on també estaran rebent les cartes de desitjos de tots els ‘groguets’.

Palo Domado, el millor pop-rock del Baix Maestrat arriba a Vila-real

Abans de l’encontre davant el Levante UD, a partir de les 18.00 hores, els seguidors de tots dos equips tindran l’oportunitat de gaudir del repertori musical de Palo Domado, protagonista de la jornada en el concurs musical de Groc Talent.

Aquest jove grup benicarlando d’estil pop-rock, nascut en 2019, està compost per Lucca Valera (guitarra solista), Zelu (guitarra rítmica i veu) Roger Calduch (bateria) i Oriol (baix).

El CD Roda, CD Almassora i CD l’Alcora es donen cita en el Torneig 3×3 Groguet

També es respirarà futbol abans del derbi davant el Levante. El Torneig 3×3 Groguet seguirà el seu curs amb una nova edició, en la qual participaran els equips benjamins i prebenjamins del CD Roda, CD Almassora i CD l’Alcora. Els xicotets talents dels tres conjunts provincials tractaran d’eixir triomfadors i obtindre un bitllet per a la gran final d’aquest divertit torneig.

A més, com és habitual en la Fan Zone del Villarreal, els ‘groguets’ més joves podran gaudir de forma totalment gratuïta de diverses activitats, jocs i inflables abans de presenciar l’important duel davant el Levante UD.

El horario de las actividades planificadas para la previa del encuentro ante el Levante UD es el siguiente:

  • 17.00 hores. Inici del Torneig 3×3 Groguet entre els equips benjamins i prebenjamins del Villarreal CF.
  • 17.00 hores a 18.40 hores. Visita dels patges dels Reis Mags a la Fan Zone de l’Estadi de la Cerámica.
  • 17.00 hores a 18.40 hores. Campanya de recollida de joguets per als usuaris dels centres d’acolliment de la província de Castelló.
  • 18.00 hores a 18.30 hores. Actuació de Palo Domado, protagonista del Groc Talent.

carta_a_los_Reyes_2021_1.pdf

Compartir.