Pepe Castaño i Fonda, a la final del COTIF

COTIF

La Selecció Espanyola Sub-20 va véncer a Qatar en semifinals (2-0)

La Selecció Espanyola Sub-20, en la que estan els jugadors de la Pedrera Grogueta Pepe Castaño i David Fondarella, es va classificar ahir per a la gran final del COTIF després d’imposar-se a Qatar (2-0). El defensa central Pepe Castaño va ser titular i va jugar la primera part rendint a un excel·lent nivell, mentres que esta vegada Fonda va botar al terreny de joc en la segona mitat del encontre.

La Sub-20 va eixir molt connectada. Els jugadors volien tornar a una final després de diversos anys sense aconseguir-ho. Espanya continuava sent fidel al seu estil i al seu joc. Per la banda dreta, i després de diverses accions sense èxit, Jordan amb un tir va aconseguir que el baló es colara per l’esquadra. Pràcticament en la següent acció, només quatre minuts després, Espanya va tornar a anotar l’últim i definitiu gol que certificava el seu passe a la final. En esta ocasió, el gol ho va anotar Peru de cap a l’eixida d’un córner.

En la segona part Luis de la Fuente va moure la la banqueta i va repartir minuts perquè tots els jugadors sumaren experiència. Espanya continuava mantenint les seues idees clares, i realitzant el seu joc, que tantes alegries li havia proporcionat. La final que serà este dijous davant de la Selecció Argentina.

España: Álvaro, Buñuel, Cucurella, Martín, Castaño, Genaro, Fernández, Óscar, Joel, Jordan i Peru.

També van jugar: Pedro, Pepelu, Sánchez, Fran, Fran Navarro, Puado i Fondarella.

Qatar: Albacri, Ahmed, Tarek, Bassam, Abdulla, Hazem, Al-Malki, Hussain, Hassan, Waleed i Nasser.

També van jugar: Monked, Mouafak, Adel i Bido.

Gols: 1-0. Min. 33: Jordan. 2-0. Min. 37: Peru.