skip to content
Pensant en gran
Pensant en gran
||||

Miguel Álvarez es mostra il·lusionat de cara a l’inici de temporada davant la SCR Peña Deportiva

Rumb a nous reptes. El Villarreal B inicia una nova temporada aquest diumenge (12.00 hores) visitant el Municipal Santa Eulalia per a enfrontar-se a la SCR Peña Deportiva. En la seua primera compareixença del curs, Miguel Álvarez ha assegurat que afronten la campanya 2020/21 amb molta il·lusió: “Tenim ganes de tornar a competir. Enguany hi ha una plantilla molt jove i amb molt de talent, que hem de construir futbolísticament. En pretemporada, els jugadors ens han donat senyals i ens han transmés sensacions que tot anirà bé”.

Per al tècnic de Jaén, iniciar el campionat amb una victòria s’antulla tot un desafiament: “La Peña Deportiva és un equip humil i amb molta faena. Un conjunt molt competitiu, amb un ritme i intensitat molt alta. Per a guanyar hem de ser nosaltres mateixos, sense renunciar al nostre estil ni identitat”.

D’altra banda, el preparador del Villarreal B ha assegurat que encara és ràpid per a marcar-se objectius, encara que sí que té clar quin serà el camí a seguir: “La nostra labor de formació i aprenentatge és fonamental per a formar-los bé i tindre la capacitat de competir a un nivell molt alt. Entenem que la millor manera d’aconseguir objectius és fer créixer als nostres jugadors. Sempre pensem en gran, però amb humilitat”.

Compartir.