Pato: “Enguany podem fer coses molt bones”
Pato: “Enguany podem fer coses molt bones”
4cc35e7608e38b0fd0f31ceb96e37435

Després de la victòria a Europa League, Pato i Jonathan ja pensen en el partit davant de la Real Sociedad

Alexandre Pato va ser un dels noms propis en el partit ant el Zürich. Gràcies al gol i a l’assistència del brasiler, el Villarreal va poder emportar-se els primers tres punts de la fase de grups de la UEFA Europa League. “Estic content pel gol i per l’assistència, però estic més content encara per començar amb els tres punts”, va comentar en zona mixta. També va tractar de motivar a l’afició: “Hui vaig aconseguir jugar, estic content, però hem d’aconseguir que l’afició que està ací siga més calent. Nosaltres necessitem això, però també he d’entendre que hi ha una mentalitat diferent. Quan l’afició està amb nosaltres, es juga molt mejor”, va afegir.

“El davanter groc va parlar el pròxim partit de lliga davant de la Real Sociedad (diumenge, 18:30 hores, El Madrigal) . “El partit més important sempre és el pròxim. Tenemos que treballar molt dur i estar concentrats per a realitzar un bon joc. Això de hui ens dóna confiança per a eixe partit; l’equip està creixent i sabem que podem fer coses molt bones aquest any”, va concloure. 

Jonathan: “L’equip està cada vegada millor y agafant més confiança”

Per la seua banda, Jonathan dos Santos es va mostrar en una línia semblant al seu company i va destacar la importància de començar amb una victòria. “Era molt important començar amb el peu dret en esta competició. Estic content pels tres punts, pel gol i perquè l’equip cada vegada està millor i agafant més confiança”, va explicar. “Ha sigut un gran gol. La veritat és que no sóc de marcar molts gols, però hui em va eixir un bon gol en la jugada amb Pato i estic content per això”.

Respecte a l’encontre del cap de setmana, el mexicà va destacar la complexitat de l’enfrontament i la qualitat de la Real Sociedad, però es va mostrar positiu. “Sabem que som molt forts i hem d’aconseguir una victòria sí o sí”, va agregar.

Compartir.