skip to content
“Ens centrem en el nostre pla de partit”
“Ens centrem en el nostre pla de partit”
||||||

Dani Parejo ha destacat la fortalesa de l’equip com a col·lectiu abans de l’anada de semifinals de la Champions (dimecres, 21.00h)

Dani Parejo va comparéixer en la roda de premsa oficial prèvia al partit d’anada de les semifinals de la Champions davant el Liverpool FC en Anfield (dimecres, 21.00 hores). El jugador de Coslada és conscient que aquesta plantilla està fent història al Villarreal i així ho va voler expressar davant els mitjans de comunicació. Aquestes són les declaracions del migcampista groguet:

A competir en Anfield

“Arribem amb ganes i il·lusió per afrontar una semifinal davant un rival que, hui dia, és el que més en forma està. Després de tindre l’experiència d’eliminar a dos grans equips, tenim la responsabilitat d’anar a competir allí”.

El bloc, la principal fortalesa

“Tenim tota la confiança del món. Després de guanyar l’Europa League sense perdre cap partit i la trajectòria en aquesta Champions amb l’exigència mental i física que comporta, tenim tranquil·litat. Som bons individualment, però la nostra gran fortalesa és el col·lectiu. Hem adquirit nivell de com poder competir davant aquests equips i de manejar els moments del partit. Som un equip fiable en aqueix sentit”.

El fruit d’un projecte

“Vam fer història en el club guanyant el primer títol europeu i enguany arribant a la segona semifinal de Champions de la seua història. No és casualitat. Quan un club, durant tants anys des que el va agafar la família Roig, amb José Manuel Llaneza, ha jugat molts anys competicions europees i han aconseguit tant en tan pocs anys és fruit del treball, l’estabilitat i confiar en un projecte donant-li afecte i importància”.

L’ambient d’un estadi històric

“Anem a un camp històric i especial i en el qual es viu un ambient impressionant. Entenc que en un partit de semifinals de Champions es viurà el millor ambient de tots. Intentarem posar el focus en el camp i evadir-nos de la gent. Hem de centrar-nos en el joc i en el nostre pla de partit”.

Rècord en un desplaçament europeu

“Estem molt agraïts a l’afició. Ells també són partícips que el Villarreal vaja a jugar una semifinal de Champions. M’agrada recordar-me de la gent que va ser al camp de l’Atalanta en la fase de grups i el partit es va suspendre per la neu. Molts es van haver d’anar casa a causa del treball i desemborsant diners de la seua butxaca. A Torí i a Munic també van ser moltíssims i va ser espectacular per a nosaltres. És d’agrair jugar una semifinal i que puguem veure a 3.000 que van de groc en les graderies. Intentarem fer un gran partit, dedicar-li’l a ells i que tots marxem a casa contents”.

Compartir.