Placeholder canvas
Paola Soldevila, una sòlida defensa per al Villarreal Femení
Paola Soldevila, una sòlida defensa per al Villarreal Femení
||||

La futbolista catalana arriba per a reforçar la saga del conjunt de Sara Monforte en la seua primera etapa en Primera Divisió

El Villarreal CF ha aconseguit un acord amb la futbolista Paola Soldevila, que jugarà al Villarreal Femení la pròxima temporada 2021/22. La defensa tarragonina arriba com a agent lliure després de jugar les dues últimes campanyes en el RCD Espanyol.

La defensa catalana és el sisé reforç per al debut de l’equip de Sara Monforte en Primera Divisió. A Paola Soldevila cal sumar els noms de Nerea Pérez, Tere Morató, Pamela Tajonar, Raquel Pinel i Zaïra Flores.

Versatilitat defensiva per a les ‘groguetes’

Paola Soldevila de la Pisa (07/12/1996) és una futbolista que aportarà la seua experiència i lideratge al Villarreal Femení. A més, pot jugar tant de central, pivote com de lateral; reforçant la saga de les ‘groguetes’ en funció de les necessitats de l’equip. La defensa tarragonina va jugar anteriorment en el Nàstic, Sant Gabriel i la Real Sociedad; equip amb el qual va guanyar la Copa de la Reina en la temporada 2018/19.

Compartir.