Paco López: “Ens queden reptes per complir”
Paco López: “Ens queden reptes per complir”

VILLARREAL CF

El míster del ‘B’ va analitzar els objectius de l’equip fins al final de temporada

Paco López, entrenador del Villarreal B, va analitzar la situació del seu equip de cara als dos últims partits de la temporada. El míster va comentar que la sisena plaça i ser el millor filial són dos dels reptes a aconseguir. “Després dels dos últims triomfs, l’equip està amb la il·lusió de quedar sisens. A més, som dels equips que més gols porta i ixe és un altre objectiu, igual que ser el millor filial al final de la temporada. Encara ens queden reptes per complir”, va explicar.

Davant, el filial groguet tindrà a l’Olot (diumenge, 17.00 hores, Estadi Municipal d’Olot), un rival que per a Paco López té nombroses similituds amb el Mini Submarí. “L’Olot és un equip molt semblant al nostre. També ha tingut certa irregularitat, va estar a punt de ficar-se a dalt i ara ja està virtualment salvat”, va analitzar. Sobre la seua plantilla, el míster va destacar el nivell dels seus jugadors. “Tenen dos davanters del millor de la categoria. És un equip especialment perillós, sobretot en el seu camp”, va expressar.

Sobre la temporada, l’entrenador del ‘B’ va lamentar la falta de regularitat dels seus pupils, però va qualificar la temporada d’acceptable. “Hi ha hagut molta igualtat en la categoria i és una llàstima no haver tingut una mica de regularitat. Cada vegada més és complicat competir amb la gent jove en aquestes categories i açò demostra que hem fet una temporada acceptable. Et quedes amb aqueixa espinita que podíem haver estat barallant per estar ahí a dalt, però hi ha més aspectes positius que negatius”, va comentar.

Finalment, Paco López es va desfer en bones paraules per a la #CanteraGrogueta. “La gent jove té la il·lusió d’arribar al primer equip. Per a un planter com el del Villarreal sempre és important i demostra el nivell que hi ha en aquest futbol base”, va sentenciar.

Compartir.