Paco Alcácer, un golejador voraç a Europa
Paco Alcácer, un golejador voraç a Europa

El davanter valencià ha convertit cinc gols en els cinc partits d’UEFA Europa League que ha jugat aquesta temporada

Paco Alcácer va marcar ahir el seu cinqué gol en UEFA Europa League aquesta temporada. Amb tan sols 95 minuts disputats en tres encontres de competició europea, el davanter valencià és, amb molta diferència, el futbolista amb millor mitjana golejadora del torneig.

Davant el Salzburg, Paco Alcácer va fer gala de la seua determinació en prendre la responsabilitat de llançar el penal comés sobre Dani Parejo. Malgrat no poder transformar-ho, el davanter valencià va tornar a demostrar la seua fortalesa mental al no descompondre’s i avançar al Submarí en el marcador només 13 minuts després de la fallada. Un gol que, de ben segur, va ser molt especial per al futbolista de Torrent, ja que el va acompanyar d’una dedicatòria al seu futur fill.

A més, el davanter internacional espanyol va valorar per a Villarreal TV la gran victòria collida en terres austríaques: “Som un equip molt treballador. Tots remem en la mateixa direcció i tenim clar el que volem. En el futbol són moments, a vegades venen ratxes dolentes i altres vegades millors. Cal mirar cap avant. Tenim un bon avantatge per al partit de tornada, però no podem confiar-nos”.

{Vimeo}514083199{/Vimeo}
Compartir.